Kuchyňská váha Recenze ZWILLING Enfinigy 53011-051-0

Recenze ZWILLING Enfinigy 53011-051-0

Především pro pečení je zásadní přesné odměřování a vážení. Proto by v žádné kuchyni neměla chybět přesná kuchyňská váha. Ať už vážíte cukr na bábovku podle rodinného receptu, nebo žitnou mouku na váš domácí chléb, jistě oceníte přesně vážící kuchyňskou váhu Zwilling Enfinigy. Zwilling ve své nové kolekci elektrických pomocníků Enfinigy představuje digitální kuchyňskou váhu v čistém, moderním…

Registrovaný uživatel21. května 2022

hezká velká akorát nabíjení přes USB-C

neváží úplně na gramy, spíš třeba po 3 gramech - když dosypu třeba 1 gram, váha si nevšimne - řeším tak, že váženou věc sundám a zase vrátím na váhu, aby si všimla úplně jsem ještě nepochopil ovládání - když se snažím vypnout dlouhý stiskem, občas to bere jen jako přidanou hmotnost, občas se na displeji objeví divná čísla, ale vytrvalým poklepáváním a držením tlačítka jí vždycky nějak vypnu :-)

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Jednoduchá obsluha, přesnost vážení a hezký vzhled

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

O koupi mě přesvědčilo to, že je váha na dobíjení, kabel součástí balení. Nelituji investice, používám téměř denně a zatím jsem žádnou chybu nenašla. Přesné měření. Krásný designový kousek do kuchyně.

Registrovaný uživatel22. února 2022

Maximální spokojenost s ovládáním i designem.

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

nevydává žádné zvuky!

jedinečný (tichý) přístroj :)

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Byla jsem u vás na kurzu pečení a tuhle váhu jsme používali Krásně vypadá Velké číslice Používám několikrát do týdne

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Design, materiály a kvalita zpracování.

Registrovaný uživatel31. července 2021

Inteligentní přesná váha