Přírodní produkt Recenze Zinzino Balance Oil Plus grapefruit/citron/limetka 300 ml

Recenze Zinzino Balance Oil Plus grapefruit/citron/limetka 300 ml

Balance Oil Plus je zcela přírodní potravinový doplněk zajišťující rovnováhu polyfenolů a omega kyselin. Je bohatý na olivové polyfenoly, mastnou kyselinu omega-3 a vitamín D3. Bezpečným způsobem reguluje a zachovává hladiny kyselin EPA + DHA i vyvážený poměr kyselin omega-6 a omega-3 ve vašem těle, přičemž zároveň chrání vaše buňky před oxidací. Obsahuje prvotřídní směs olejů získávaných z volně…

Registrovaný uživatel14. září 2023

skvělá chuť. grap vážně nemusím, ale tahle chuť je něco úplně jiného léta užívám omega3 od jiné firmy a když jsem vyzkoušela tohle, tak už po měsíci cítím velké změny rychlé doručení to složení je fakt unikátní

na první pohled vyšší cena, ale když si vezmu, že člověk má užívat minimálně 3g EPA+DHA a přepočítám o u jiných výrobků, tak je to vlastně i levnější. no ale ten pocit, že se platí více ...

Za mě super olej. Zkoušela jsem i jiné příchutě, ale tohle je zatím nejlepší. Už po půl roce užívání, beru 0,2 ml na kilo váhy, mi můj doktor naměřil nižší tlak a mám i lepší cholestorol. Nevím, zda to je oleje, ale nic jiného jsem nezměnila.