Šampon Recenze Ziaja Atopic Treatment AZS Shampoo šampon pro každodenní použití 300 ml

Recenze Ziaja Atopic Treatment AZS Shampoo šampon pro každodenní použití 300 ml

Ziaja Med Atopic Treatment AZS Shampoo je jemný šampon pro každodenní použití. Je určený pro atopickou pokožku dospělých i dětí. Šetrně myje vlasy i vlasovou pokožku, nedráždí a pomáhá redukovat příznaky atopické pokožky jako jsou nadměrně mastné vlasy nebo lupy.

Registrovaný uživatel12. října 2023

nedávám pět hvězdiček, neboť nepociťuji moc rozdíleli tímto a jiným šamponem, který by nebyl určen pro atopickou pokožku, mám veliký problém se svědivou pokožkou hlavy a tento šampon je za mě k mé pokožce hlavy tak nějak v průměru...nepoužívám však pravidelně, možná že při pravidelnosti by se účinné projevil lépe

Registrovaný uživatel2. srpna 2023

zdá se příjemný a uklidňující, žádná vůně,a ale to asi patří k výrobkům pro atopiky...

Registrovaný uživatel9. října 2022

Krasne a hebke vlasy Nesvědi po něm kůže na hlavě

Žádné aroma

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Sampon mi vylozene spise smrdi, ma takovou divnou "vuni" Nepeni Moc nepomohl proti svedeni hlavy

Chtela jsem vyzkoušet, protoze vsechny produkty od teto znacky mi vyhovuji a mam je rada, ale tento sampon mi bohuzel vubec nevyhovuje a priste uz nekoupim.

Registrovaný uživatel18. července 2022

Opravdu po něm nesvědí hlava. Super.

Registrovaný uživatel8. května 2022

Zatím se očekávaný výsledek nedostavil. Hlava svědí dál.

Registrovaný uživatel25. února 2022

Na náš problém nepomohl. Hlava svědí dceru po použití šamponu více. Ale někomu jinému může vyhovovat

Registrovaný uživatel9. února 2022

Za mě jeden z nejlepších a nejlevnějších šamponů na lupy a svědivou pokožku

Registrovaný uživatel25. srpna 2021

Syn používá celou sadu Ziaja med už 6let,má atopický ekzém a moc nám té kosmetiky pomáhají.