Recenze Zdravý den Chaga prášek Bio Raw 100 g

Chaga neboli ryzec šikmý patří mezi nejsilnější přírodní antioxidanty. Z chagy je možné si připravit čaj nebo ji lze přidat do kávy, jogurtů, smothie, müsli, kaší a dalších jídel. Je vhodná pro vegetariány i vegany. Chaga napomáhá při stresu a napětí, dodává energii a obsahuje vitamíny, minerály, stopové prvky a bioaktivní sloučeniny.

Jarmila17. května 2026

Skvělá kvalita

Bohumila3. března 2026

Vyhovuje a má dobrou chuť v kávě.

Registrovaný uživatel12. května 2022

Kupuji opakovaně, jsem spokojená. |Za výhodu považuji, že si to přidávám do rozpustného kafe, kterému to chut nPřidávám si do kafe nejen nezhorší, ale zlepší. Do kafe si přidávám i houbu Chaga, která má podobnou konzistenci chuŤ a někdy i kořen pampelišky. Tak to mohu bez problémů konzumovat. účinkům věřím, prože zodpovědné posouzení nevím jak udělat. Je mi líp, ale protože se neumím rozpůlit, tak těžko říci, jak by mi bylo, kdybych to neužívala.

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

Zdravé,detoxikuje, není dehydratujici jako kafe, neobsahuje kofein a přitom povzbuzuje, má blahodárné účinky na organismus

Skvělé, chuťově výborné,chutná i mi "logr"