Recenze Základní kurz novořeckého jazyka - Růžena Dostálová a kol. (2019, brožovaná)

Základní kurz novořeckého jazyka je první moderní českou učebnicí novořečtiny, která jako dosud jediná učebnice na trhu nabízí komplexní výklad systému novořeckého jazyka na všech rovinách. Její třetí vydání prošlo důkladnou inovací a přináší nové učební texty, větší penzum cvičení a množství soudobé slovní zásoby. Hlavní předností učebnice jsou ucelené výklady gramatiky zahrnující také…

3 recenze

daliborotrhalik7. listopadu 2025

Hodně jsem tuto knihu sháněl, nemohl jsem ji koupit ani v knihkupectví a velmi mě potěšilo, že máte toto vydání knihy vy v prodejně.

Nevím jestli se dostanou koupit i nějaké MC kazety, mám ještě školní magnetofon na přehrávání MC- magnetofonových pásků. Děkuji.

Jinak není vůbec v nakladatelství- LEDA - dostupná, toto je pro mě velká vzácnost moc Vám děkuji, s pozdravem, Dalibor Otrhalík.