Recenze Yenkee YSP 2060

Aktivní reproduktory YENKEE YSP 2060 jsou určeny pro ty, kdo hledají kvalitní a univerzální zvukový systém pro svou pracovnu, obývací pokoj nebo jinou místnost. Díky silnému výkonu 80 W (2× 40 W RMS) poskytují tyto reproduktory čistý a dynamický zvuk. Konektivita Reproduktory YSP 2060 podporují širokou škálu připojení. Bezdrátové připojení zajišťuje technologie Bluetooth 5.3, která umožňuje…

dlouhan2210. dubna 2026

Úplně super zvuk. Mám v pergole a jsem docela náročný hifista.

jarosek_pavel4. dubna 2026

K dané ceně za "Yenkee YSP 2060" je zvuk výborný. Nevím jak při plném výkonu, ani jsem to nezkoušel, a to z důvodu bedýnek z plastu. Zvuk začal být výborný až v dané ceně exkluzívní (slyšitelně lepší detaily hudby) až po zakoupení "Kabel AQ 3,5mm Jack/2xRCA, M/M, 3m".

Dodávaný audio kabel není zrovna nejdelší, tak cca 1.5m. Rovněž audio přenos dodávaného kabelu není nic moc (pro běžný poslech je však dostačující).

Bedýnky dokážou hrát mnohem více (až překvapivě více) detailněji po zakoupení lepšího audio kabelu.

butcheraser28. února 2026

Skvely zvuk Rezimy zvuku Aktivni zesilovac

Nenasel jsem zapor

Nejlepsi repro k pc/notebooku, ale asi klidne i jako repro nahrazujici integrovane reproduktory v televizich. Nejsou za par stovek, ale repro clovek kupuje na X let.

Radim Nytl29. prosince 2025

malé lehké vyvážený zvuk možnosti připojení design

slabší plast u dálkového ovládání

Doporučuji každému, kdo má skromný rozpočet, ale přesto chce hudební zážitek namísto zvuku ze kbelíku.

sumarai27. prosince 2025

rozměry, zvuková kvalita, možnost optuického připojení

kvalitní zboží