Mikrofon Recenze Yenkee Streamer YMC 1030

Recenze Yenkee Streamer YMC 1030

Mikrofon se vyznačuje hladkou a čistou zvukovou odezvou. Kardioidní charakteristika a dva druhy filtrů zabezpečí kvalitní zvuk v různých prostředích a přesný a jasný hlas s redukovaným hlukem okolí. Antivibrační držák omezí hluk ventilátorů počítače, nasměruje mikrofon ve dvou osách a přizpůsobí vhodně i vzdálenost od úst v rozsahu až do 750 mm.

Registrovaný uživatel17. září 2021

Hbytelný, skvělý mikrák za skvělou cenu, řekl bych že vhodný i na zpěv.

. Ze začátku strašně šuměl a nešlo vůbec slyšet můj hlas, travelo mi dlouho než jsem našel řešení. Vyřešil jsem to zapojením mikrofónu do počítače přes externí zvukovou kartou.

Registrovaný uživatel2. března 2021

Spokojenost. Kupovaný pro syna, sám si ho vybral.

Registrovaný uživatel9. února 2021

Produkt je levný...Vyniká dobrým Designem produkt používám příležitostně k nahrávání hudby..

Otřesný šum vzhledem k tomu že studiové mikrofony by tuhle vlastnost mít neměli. Nedá se s ním hýbat jak já bych potřeboval. Na nahrávání hudby otřesný produkt...Na volání s přáteli stačí... Produkt doporučuji gamerovi ale ne na nahrávání videí streamování nebo hudby...

Jednoduše odpovídá ceně jelikož je zvk otřesný a ozvěna šumní též

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

Syn je s mikrofonem ve všech směrech spokojený.

Registrovaný uživatel10. prosince 2020

pomer kvalita/cena funguje