zatím jsem výrobek nepoužila tolikrát, abych mohla jeho účinek zhodnotit

Yaomedica Rozbití okovů podle recenzí pomáhá při zvládání stresu a emočních výkyvů, zároveň přispívá k úpravě krevního tlaku a celkovému pocitu tepla. Uživatelé oceňují snadné užívání, ale někteří zmiňují hořkou chuť. Produkt vyžaduje delší dobu užívání pro plné projevení účinků.
zatím jsem výrobek nepoužila tolikrát, abych mohla jeho účinek zhodnotit
Ještě nemohu s jistotou hodnotit. Krátká doba užívání.
Je na moje gusto moc hořký.
Doufám, že se užívání časem projeví.
Upravil se mi nízký tlak po týdnu užívání. Užívám jenom Euthyrox na hypotyreózu a uzly na štítné žláze. Trpěla jsem vždy zimomřivostí, po užívání kapek je mi teď krásně teplo. Četla jsem, že Rozbití okovů pomáhá odstranit uzly, myomy a cysty. Tak jsem zvědavá, jestli to pomůže
Manželovi se zase upravil vysoký tlak a tep.
Oba se cítíme opravdu lépe.
Kvalita produktů výborná, výsledek se dostavil cca po 2 měsících užívání, snadné užívání, chut dle použitých bylin nemám s ní žádný problém. Mohu jen doporučit
Celková ve jsem s produkty firmy spokojená.
Měla jsem návaly horka, ty již pominuly.
Tinktura je super,doporučuji.
Úleva klid.
lepší Levá fazole, užívam denně - doporučíte snad jinak ? CN
zklidnění - zmírňuje emoční výbuchy
Manžel tinkturu užívá přibližně dva měsíce a znatelně se zlepšila jeho reakce ve stresových situacích.