Recenze Yaomedica Rozbití okovů 50 ml

Tinktura Rozbití okovů je postavená na tradiční receptuře Xiao Yao San, která je pravděpodobně jednou z nejužívanějších směsí tradiční čínské medicíny. Dokáže řešit nerovnováhu Gan (jater) a Pi (sleziny) což bychom volně mohli přeložit jako problém somatizace stresů. Jeden z nejčastějších problémů dnešní doby. Čínský název Xiao Yao San se obvykle překládá také jako Svobodný Poutník – což…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Yaomedica Rozbití okovů podle recenzí pomáhá při zvládání stresu a emočních výkyvů, zároveň přispívá k úpravě krevního tlaku a celkovému pocitu tepla. Uživatelé oceňují snadné užívání, ale někteří zmiňují hořkou chuť. Produkt vyžaduje delší dobu užívání pro plné projevení účinků.

• Zlepšení reakce ve stresových situacích
  • Úleva od emočních výbuchů
  • Úprava nízkého tlaku
  • Zlepšení celkového pocitu tepla
  • Snadné užívání
  • Hořká chuť

helena.k4. června 2026

zatím jsem výrobek nepoužila tolikrát, abych mohla jeho účinek zhodnotit

Vladimír31. května 2026

Ještě nemohu s jistotou hodnotit. Krátká doba užívání.

Je na moje gusto moc hořký.

Doufám, že se užívání časem projeví.

Registrovaný uživatel27. dubna 2026

Upravil se mi nízký tlak po týdnu užívání. Užívám jenom Euthyrox na hypotyreózu a uzly na štítné žláze. Trpěla jsem vždy zimomřivostí, po užívání kapek je mi teď krásně teplo. Četla jsem, že Rozbití okovů pomáhá odstranit uzly, myomy a cysty. Tak jsem zvědavá, jestli to pomůže Manželovi se zase upravil vysoký tlak a tep. Oba se cítíme opravdu lépe.

eliskamichlova8. dubna 2026

Kvalita produktů výborná, výsledek se dostavil cca po 2 měsících užívání, snadné užívání, chut dle použitých bylin nemám s ní žádný problém. Mohu jen doporučit

Celková ve jsem s produkty firmy spokojená.

chladkova.silva14. června 2025

Měla jsem návaly horka, ty již pominuly.

Tinktura je super,doporučuji.

kolmanova.lenka18. prosince 2024

Úleva klid.

novakovacecilie30. října 2024

lepší Levá fazole, užívam denně - doporučíte snad jinak ? CN

Registrovaný uživatel25. října 2023

zklidnění - zmírňuje emoční výbuchy

Manžel tinkturu užívá přibližně dva měsíce a znatelně se zlepšila jeho reakce ve stresových situacích.