Hi-Fi Zesilovač Recenze Yamaha A-S701 černý

Recenze Yamaha A-S701 černý

Zesilovač Yamaha A-S701 nabízí výkon 100 W na kanál při zátěži 8 Ohmů (160 W při zátěži 4 Ohmů). Je osazený masivním transformátorem. Jeho koncové výkonové stupně jsou rozdělené na dva samostatné monobloky. Tímto řešením bylo docíleno preciznějšího oddělení obou kanálů.

Registrovaný uživatel8. ledna 2026

Hraje lehce umí rozehrát i větší bedny no ten výkon je.Krásně se poslouchá.CHtěl jsem,ARKAM25.Není proč.

lumir.f26. ledna 2025

Excelentní výkon.

Na dálkovém ovladači nejsou možné ovládat basy, výšky, balance.

Jindřich Franc27. prosince 2023

Výborný stereo zesilovač s možností nastavení korekcí, včetně funkce loudness, kterou využívám při tichém poslechu. Mám zapojeny Magnaty Transpuls 1500 a jako druhý pár Wharfedale Evo 4,1. Jsem velice spokojen a nevím, co bych si dnes vybral lepšího, i když je nabídka velmi široká.

Výrobce vybavil tento špičkový výrobek těmi nelevnějšími knonflíky, doslova v haléřové hodnotě (na funkci však nemají vliv..). Stejně tak povrch čelního panelu je těžko udržovatelný, stačí se dotknout prstem a zůstává tam stopa, která jde těžko setřít. Starší modely zesilovačů a receiverů od Yamahy měly daleko lepší vzhled.

Každopádně doporučuji, hudební přednes všech žánrů je brilantní, doporučuji kombinaci s reporduktory JBL či Magnat.

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

- hudební výkon 100 wattů na 8 ohmů - elegantní vzhled - ergonomické ovládání - základní DAC (cinch + optický vstup) - zlacené výstupy - pure direct

Horší DAC bez USB-B vstupu. USB- A vstup vzadu na zesilovači určen jen k napájení externího Bluetooth adaptéru.

Vynikající zesilovač, spárován s reproduktory Dynavoice Definition DF 6. Tato kombinace sedí jak p...l na hrnec! Jak na metal, tak na Depeche Mode... Připojen externí bluetooth adaptér XDuoo XQ-50 Pro a zvuk přes výstup cinch L+R výrazně lepší, než připojení na digitální vstup DAC Yamahy... Za cenu 2500kč, výrazný posun ve zvuku a prostoru.