Sluchátka Recenze Xiaomi Redmi Buds 5

Recenze Xiaomi Redmi Buds 5

Oblá sluchátka Xiaomi Redmi Buds 5 jsou trefou do černého, pokud si přejete nijak extra finančně náročná, avšak stále nejnovějšími technologiemi disponující bezdrátová sluchátka, jež vám zaručí bezproblémové telefonování v jakémkoli prostředí díky aktivnímu potlačení hluku, zde dostupnému ve třech módech, vhodných na různé typy situací. Ačkoli nebývale kompaktní a lehká, s na dotek příjemným…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Kromě nové řady Redmi Note 13 jsme se dočkali rovněž uvedení cenově dostupných sluchátek Redmi Buds 5. Novinka nabídne zhruba za tisíc korun podporu ANC, povedený design i slušnou výdrž. Jak se sluchátka osvědčila v testu?

Více na Mobilenet

multipoint propojení

povedený design i odolnost dle IP54

Fast Pair pro zařízení s Androidem

povedená aplikace s možností prozvonění sluchátek

solidní ANC

kvalitní hudební přednes

transparentní režim působí „uměle“

Registrovaný uživatel11. června 2025

se mi zda ze hrajou potichu telefon xiaomi 13 pro

sekis21. února 2025

Super zvuk

chkopec6. ledna 2025

Skvělý zvuk! Překvapující. Párování se dvěmi zařízeními. Konfigurovatelnost ovládání.

Radek Pokorný2. ledna 2025

Super zvuk Silikonové špunty Potlačení hluku Super bass Aplikace v češtině

Slaboučké Bluetooth Dotykové ovládání nefunguje

Začnu nedostatky. Bezdrátová sluchátka Xiaomi redmi buds 5 nelze (stěží) ovládat dotykem, poklepáním na snížení či zvýšení hlasitosti, dvojitým poklepem přeskočit nebo zopakovat skladbu, záleží na nastevení v aplikaci. Tři hodiny jsem se snažil naučit tyto gesta, jenže snímač dotyku zabudovaný ve sluchátkách nepozná prst, ale ne vždy, někdy se to povede. Ale abych chtěl přeskočit skladbu a nepovede se mi to dříve než skončí písnička? No co to je? Dvojí poklepnutí mi opravdu nejde. Jeden poklep na regulaci hlasitosti někdy snad až na pátý pokus se podaří. Už mě to ale přestalo bavit a skladby raději ovládám přes telefon, což ale není zas moc pohodlné vytahovat pořád telefon z kapsy. A to je ten druhý problém. Ano, telefon musím mít pořád v kapse protože jinak sluchátka ztratí spojení s telefonem díky katastrofálnímu Bluetooth, návaznost s telefonem bude přerušena jestliže se od telefonu byť jen trochu vzdálím, a to i v jedné místnosti, telefon položím v kuchyni na stůl, jdu ke sporáku a spojení se sluchátky přerušeno!!! Není to ale telefonem, jiná sluchátka to nedělají. A abych sluchátka nehanil, tady jsou klady: Xiaomi redmi buds 5 = Excelentní zvuk, jsem trochu audiofil a mám rád trance scénu, díky kvalitním a velkým měničům 12, 4 mm membránou jsou bassy cool, zvuk je opravdu dunivý, hloubky, výšky, tóny, parádní. Sluchátka velice dobře potlačují okolní hluk a lidé se pro mě stávají nechtěnými herci pantomimy. Sluchátka dobře drží v uších protože mají gumové špunty a díky jejich vhodnému výběru ze třech velikostí optimálně těsnící a drží a nevyklouznou z uší. Aplikace po stažení a spárování uživatelsky přívětivá, ukazuje stav nabití sluchátek a pouzdra, nabídne módy nastavení sluchátek a zvuku. Moje předchozí sluchátka jsou ale uživatelsky lepší, mají záušníky neboli háčky přes uši, drží fest a můžu dělat i kotrmelce. Navíc mají mechanická tlačítka což je stoprocentní úspěch v ovládání skladeb mimo telefon. Ale jsou oproti těmto moc velká a hudebně méně kvalitnější. Proto jsem tedy začal hledat jiná sluchátka, dvoje sluchátka se mi nepovedl výběr, tak jsem se jich zbavil, jedny jsem dokonce rozšlapal jak byly špatná, a až na třetí pokus jsem narazil na tyto hudebně dobrá sluchátka které jsou Good. Xiaomi redmi buds 5, cena o vánocích 2024 byla 999,kč.

Jiří Machala6. prosince 2024

Super zvuk Velká vydrž Krásná krabička Příjemná cena

Registrovaný uživatel2. prosince 2024

Dobře uzpůsobené pouzdro na nabíjení sluchátek. Režim potlačení okolního hluku na minimum. Vlezou se do kapsy

Asi mám divný uši - nedrží mi v nich dlouho Stahování appky do mobilu kapku divné.

Něco je tam fajn, něco ne

minichp28. listopadu 2024

Velká spokojenost, dobře drží v uších... Hlasitost dostačující Aplikace v mobilu Možnost nastavení gest při dotyku

kaskonikolas4317. října 2024

Velmi pěkný zvuk

k.tlustak16. října 2024

extra dlouhá výdrž baterie

maryia.novikava10. října 2024

pevně drží v uších, nevypadávají. dobrý zvuk zajímavá barva

někdy signál z telefonu nedosáhne do sluchátek a signál se špatně vysílá

dobrý model za dobrou cenu

petr.teliscak26. září 2024

Super zvuk

david.syrko20. září 2024

Úžasné sluchátka za super cenu

Registrovaný uživatel14. září 2024

Vyvážený zvuk Neskutečně dobrá výbava na cenu Mikrofony jsou zřetelné

Lesklý plast na krabičce a sluchátkach

Rozhodně doporučuji, ještě více pokud máte mobil Xiaomi, Redmi nebo Poco.

Registrovaný uživatel10. září 2024

Nejsem odborník ani na zvuk ani na sluchátka, takže můžu pouze říct, že jsem s nima maximálně spokojen. Předtím jsem měl NiceBoy, naprosto nesrovnatelné.

Koupil bych je unova

Registrovaný uživatel27. srpna 2024

dobrý zvuk

nesedí dobře v uších

Registrovaný uživatel9. srpna 2024

Poměr cena x výkon super. Jsem nadšený. Za tu cenu jsem čekal to co jsem dostal.

Registrovaný uživatel27. července 2024

Tato značka nabízí dobrou kvalitu za dobrou cenu. Kvalita zvuku je v této kategorii výborná. Tel. hovory jsou srozumitelné a mikrofon je též velmi dobrý. Dlouhá výdrž baterie. Velmi snadná instalace. Sluchátka ale používám velmi málo.

Eliminace ruchů je nepoužitelná. Spíše ruchy zvýrazní. Doporučuji nepoužívat.

Se sluchátky jsem velmi spokojen

Registrovaný uživatel18. července 2024

Za tu cenu hodně muziky.

Registrovaný uživatel14. července 2024

Potlačení hluku Rychlé nabíjení Dlouhá výdrž Přehledná aplikace ke sluchátkům