Sluchátka Recenze Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro černá

Recenze Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro černá

Bezdrátová bluetooth sluchátka Mi True Wireless Earphones 2 Pro budou dobrým společníkem každému milovníkovy hudby. Díky jejich kvalitnímu provedení a skvělé reprodukci zvuku si vychutnáte svou hudbu v každém prostředí. Využijete je jak na obyčejné nošení cestou do práce, kde ohromí svým elegantním vzhledem, tak i na nenáročné túry do přírody. Sluchátka disponují konstrukcí, která zajišťuje co…

Registrovaný uživatel28. října 2022

Nelze přepnout píseň

Registrovaný uživatel19. října 2022

pohodlně lehce drží v uších hrají kvalitně jak píšou a moji hovor super ,do pohody

blbě jse vytahují s pouzdra,

Registrovaný uživatel18. září 2022

Vynikající kvalita zvuku

Žádný nemá

Hrají pecky bomby

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Sluchátka X2Pro jsem vybíral s ohledem na kompatibilitu k POCO X3. V rámci pecek dost dobrý zvuk, slušné basy, nesmí se ovšem moc vybudit. Regulace potlačení okolního hluku celkem funguje, dnes jsem vyzkoušel i potlačení šumu větru. Velmi dobrá výdrž, po třech hodinách audioknihy a rádia, stále ještě 60% baterie, udávaná výdrž poslechu hudby 6 h je více než reálná, je to nadprůměrná hodnota.

Na ovládání funkcí přímo ze sluchátek bych ocenil nastavování hlasitosti, přeskakování skladeb mi nechybí. Nastavení eliminace okolních hluků má 4 úrovně. Docela by se hodilo, aby se to které zobrazovalo v modrém zubu, tak jako stav baterií ve sluchátkách a nabíjecím boxu. Vydloubnout sluchátka z nabíjecího pouzdra také není jednoduché.

První den jsem byl rozhodnut sluchátka vrátit, při poslechu audioknih, videa i rádia docházelo k neustálým výpadkům zvuku, někdy vypadlo celé slovo. Že by kompatibilita zklamala? Ani restart nebo párování nepomohlo. Druhý den, bez jakéhokoliv zásahu, bylo vše v naprostém pořádku. Nyní naprostá spokojenost, doporučuji.

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Dobrá kvalita zvuku i bas

Za mě nejlepší sluchátka co jsem kdy měl