Kamera do auta Recenze Xiaomi Mi Dashcam 1S

Recenze Xiaomi Mi Dashcam 1S

Jezdíte často autem a potřebujete sehnat praktickou a spolehlivou videokameru? Seznamte se s Xiaomi Mi Dashcam 1S. Disponuje automatickým zapínáním, které pomůže ochránit váš vůz na cestách i stojící na parkovišti. Všechny drobnosti jako jsou případné stopy po bouračce, tváře procházejících lidí i řidičů či SPZ značky dokonale zachytí kvalitní záznam ve Full HD s možností natáčení v úhlu 140°.…

Registrovaný uživatel4. dubna 2023

Dal som Xiaomi kartu a ta kamera po naplneni pyta format je to hnoj

Ani omylom sa nechyta na 70mai

Registrovaný uživatel3. září 2020

Slušný obraz, za přijatelnou cenu

Nevaruje před radary.

Při první kameře, trochu zmatečné připojeni s telefonem. Přepínat WIFI s WIFI Hotspot . Na aktualizaci kamery jsou potřeba data, na spojení kamery a telefonu Hotspot z kamery. Při koupení třetí kamery, to potom již umíte.Používám apku od XIAOMI HOME. Škoda, že kamera, neumí varovat před radary, které jsou známé. Kamera neukazuje rychlost jízdy, ani GPS. Přesto obraz je výborný a tuto kameru, doporučuji.