Za ty peníze udělá dětem spoustu radosti.

Za ty peníze udělá dětem spoustu radosti.
Pro seniora ideální.
Ukazuje i km. (u novějších modelů je kvůli tomu potřeba změnit displej, nebo se podívat do aplikace)
U předchozího bohužel po dvou a půl letech došlo k ulomení nabíjecího konektoru. Babička s ním však byla velmi spokojená, proto objednáváme znovu.
Dobrá cena
Měsíční výdrž baterie (používám jenom hodinky a krokoměr, měření spánku a tep mám vypnuté)
Ucházející čitelnost na denním světle (používám střední jas, protože maximální už zase "vypaluje" oči po tmě)
Pro mne dostatečně velký displej
Nejsou k dispozici alternativní řemínky s jiným typem zapínání
Pro nabíjení je nutné sundat řemínek
Přeměřuje - ukazuje, že jsem ušel více kilometrů, než je skutečnost. Není tam nastavení délky kroku ani nějaký koeficient pro tento případ
Chybí automatická regulace jasu displeje
Na úvod napíšu, že je to druhý náramek tohoto typu, který vlastním, tedy s ním mám dlouhodobější zkušenosti. Nosím ho každý den, ani ho na noc nesundávám
V podstatě nelze nic zásadního vytýkat. Jenom trochu přeměřuje. Když mi ukazuje, že jsem ušel třeba 15 kilometrů, vím že to bylo tak 13,5 a to mi stačí. (Možná dělám v poměru ke své výšce krátké kroky a jiní lidé tento problém nezaznamenají)
Je k dispozici hodně ciferníků, používám ale ten nejzákladnější bílý na černém podkladu jenom s barevným proužkem pod kroky, protože je na denním světle nejlépe čitelný a má největší možné číslice
Lehký, minimalistický, elegantní vzhled. Jenom zapínání toho originálního řemínku je poměrně nespolehlivé, občas se řemínek samovolně rozepne (třeba o rukáv...) Očko na řemínku se poměrně snadno utrhne. Hned při koupi hodinek doporučuji preventivně koupit náhradní řemínek, abyste ušetřili poštovné.
Nabíjení je schované pod řemínkem, pro nabíjení je nutné sundat polovinu řemínku, což chce trochu cviku, ale nabíjím je tak jednou za měsíc, tedy to není až takový problém.
Používám jenom hodinky a krokoměr, měření tepu, spánku a notifikace z mobilu mám vypnuté, nepotřebuji.
Některé funkce nefungují
Cenově dostupný
Levné, ale splní očekávání
Chtěla jsem zatím jen vyzkoušet, tak jsem zvolila levnější produkt a maximální spokojenost. Teď vím, že se nemusím bát dražšího produktu, neb ho zcela jistě využiju.
Na tomto zboží oceňuji spolehlivost a celkem slušnou výdrž baterie. Na prcka dobrý! :-)
JÁ dostal vadný kus,musel jsem reklamovat.
vydz baterie
Naprostá spokojenost.(přechod z Mi Band 3)
poměr cena/kvalita/výdrž
Cena, váha, 14 dní baterie
Pro menší a užší ruce
Za ty peníze to nejlepší