Sluchátka Recenze Xiaomi Haylou GT2 černá

Recenze Xiaomi Haylou GT2 černá

Sluchátka Xiaomi Haylou GT2 navazují na předchozí modely GT1 a GT1 Pro a nová generace přichází s celou řadou vylepšení. Lehká sluchátka snadno drží v uších, k čemuž přispívají i tři velikosti silikonových špuntů, jež jsou součástí balení. Sluchátka jsou provedena v decentní a elegantní černé barvě. Na jejich boku najdete mechanická tlačítka, s jejichž pomocí lze pozastavit a opětovně…

sona.babicova998. listopadu 2020

Nefunkčné a vrátenie tovaru nemožné. Nehrajú naraz, pravidelne vypadalva signál, pri pozeraní videa idú pozadu

K ničemu

Registrovaný uživatel7. září 2020

Výdrž

Chtělo by to i vrchní kryt.

4,5* z 5!

Registrovaný uživatel3. září 2020

Hledal jsem sluchátka za rozumnou cenu do cca 1 000 Kč pro učení angličtiny. Toto splňují. I poslech hudby pro mě dobrý. Jsem důchodce, malinko horší sluch. Mám zkušenost, že při mém vyslovení anglického slova do telefonu se objeví správně napsané slovo daleko častěji při vyslovení se sluchátky, než bez sluchátek. Sluchátka mají zabudované mikrofony.

Sluchátka se při pauzách v řeči vypínají. To znamená že většinou musím vyslovené slovo opakovat. Poprvé odešlou sluchátka jen část slova. Totéž platí při spuštění výslovnosti z telefonu do sluchátek.

Registrovaný uživatel4. června 2020

Solidní zvuk. Používám při učení výslovnosti angličtiny z mobilu. Mobil více rozumí při použití sluchátek (mikrofony v sluchátkách).

Spokojen. Dříve jsem používal drátová sluchátka. Dosah odhadují na 8 m i přes zeď 30 cm.