Sluchátka Recenze Xiaomi AirDots bílá

Recenze Xiaomi AirDots bílá

Na True Wireless Stereo sluchátkách Xiaomi AirDots opravdu nenajdete žádný kabel. Jedná se o revoluční technologii, kterou jakmile jednou vyzkoušíte, jen velmi těžko si budete zvykat zpět na všudypřítomné překážející kabely. Sluchátka jsou velmi kvalitně zpracovaná a dosahují poměrně solidní výdrže baterie. Sluchátka vydrží na jedno nabití hrát v režimu stereo zhruba 4 hodiny.

Registrovaný uživatel15. prosince 2019

Telefonovat se s nimi dá. S vydrží jsem moc spokojená.

Nelze přepnout na další písničku a zesilit zvuk. Při nasazování občas omylem vypnu, ale tomu se dá předejít, když to budu držet z boku.

Se sluchátky jsem spokojená, s vydrží jsem spokojená, telefonovat se s nimi taky dá, jen škoda že nemůžu zesílit nebo přepnout písničku. Ale to není nic závažného.

Registrovaný uživatel18. září 2019

kdybych věděl, jaké budou problémy s párováním sluchátek a že mi bude hrát věčně jen jedno, nikdy bych si je nekoupil.

nikdy si už nic od této firmy nekoupím

Registrovaný uživatel14. září 2019

Příjemně drzi Zvuk Dotykové ovládání Propojení s telefonem

Registrovaný uživatel22. srpna 2019

Vypadají pěkně, drží dobře v uchu a dobře se ovládají.

Při ruce musí být vždy power banka,hlavně kvůli spárování.

Registrovaný uživatel17. července 2019

nedržia v ušiach, vypadávajú

vysoká suma na vyhodenie, sú nepoužiteľné

Registrovaný uživatel9. července 2019

Malá, lehká, dotyková plocha Za tu cenu dobrý zvuk

Občas levému sluchátku vypadává signál Krabička neukazuje stav baterie, ale dioda oznamuje zda je krabička nabitá

Skvělá bezdrátová sluchátka, za tu cenu

Registrovaný uživatel8. července 2019

ovládání