- Skladem
- Doprava od 139 Kč
- Osobní odběr od 69 Kč (celá ČR)
- Doprava od 139 Kč
- Osobní odběr od 69 Kč (celá ČR)






| Kategorie | Sýry a mléčné výrobky Nahlásit Nahlásit chybu parametru | ||
| Hmotnost | 15 g Nahlásit Nahlásit chybu parametru | ||
| Na Zboží od | 15. dubna 2019 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | ||
| 5 | 86x | ||
| 4 | 8x | ||
| 3 | 4x | ||
| 2 | 0x | ||
| 1 | 1x |
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
výtečná "limonáda"
kupuji opakovaně
jednoduchý postup výroby
Velká spokojenost, celé rodině moc chutná.
chutná mi vodní kefír,budu objednávat "nášup".Jsem vegan takže super.
Užívám 1měsíc ,pak dávám 2 měsíce pauzu . 1.2.1.2
chutná mi vodní kefír,budu objednávat "nášup"
Piji WUGI již rok a jsem velmi spokojená.Je možné si připravit velké množství různých chutí s použitím ovoce,bylinek.Přijemná navinulá chuť.
Chtěla jsem původně krystalky TIBI, ale nebyly nabídce. Náhrada WUGI mě neuspokojila.
Nechutná mi tak, jako TIBI a má malou "výdrž", z jednoho, nikoliv levného sáčku mám pár litrů.
Nabídne mi někdo TIBI?
Blaženost pro žaludek, chuťově prima.
Prima osvěžení v létě.
Zatím kvasí
Výborná chuť, lepší zažívání
Jednoduchá příprava, výborné osvěžení, produkt používám denně
výborný nápoj, obzvlášť, když se při kvašení přidá pár jahod, pak nemá chybu
Nekonečný process? Nebo jen 10 l * 3 sáčky= 30 l ?
Zatím tu směsku stále pasu na ovocném cukru a dojím ovocný ocet.
Absolutně nedostatatečný popis složení.
Podle popisu je jediným rozdílem mezi mlečným a vodním kefírem přítomnost Acetobacter ve vodně ovocném kefíru.
Prodejce nezná složení microorganismů.
Na můj Dotaz:
Dobrý den, Anno,
mohla by jste mi poslat Binomická jméná všech použitých microorganismů včetně poddruhů? Rod je pro mne nedostačující.
Chápu, pokud je použit:
Saccharomyces cerevisiae, to je takový miláček davu.
Acetobacter aceti- ale ten má 4.poddruhy, jeden z nich je octy, nepřítel otevřené lahve vína po včerejším mejdanu.
Které jsou další?
Kluyveromyces marxianus fragilis B03999 ?
Lactobacillus ddlbrueckii subsp. bulgaricus to asi nebude, ten je na jogurt bulharského typu. Tak je to snad lactis ?
A co Lactococcus a Leuconostoc? Kteří kuliferdové to jsou?
Chci pochopit vzájemné vazby mezi MO, protože mi nejde do hlavy jak se může Saccharomyces snášet s Acetobacter. Vsuvka pro čtenáře recenze. Pokud nejste odborník, přečtěte si na Wikipedii heslo Kvašení
Jsem dostal tuto odpověď.
Dobrý den,
chápu, bohužel ale kefír se nevyrábí laboratorně kombinací jednotlivých druhů bakterií, ale jedná se o synergickou směs bakterií a kvasinek přírodního "divokého" kefíru, které se mohou v čase i lehce měnit, proto nejsou konkrétní druhy uvedeny.
S přáním hezkého dne,
Mgr. Anna Fabiánová
Tuto odpověď jakožto bývalý absolvent SPŠPT Podskalská, s dávnvou láskou k Microbiologii, chápu jako. Bla,bla,bla, patláto, patláto.
Synergie znamená vyvážený celek, který přináší mnohem více než prostý součet jeho dílčích částí.
Synergické směsi jsou založeny právě na principu synergie, kdy se kombinuje několik elementárních microorganismů , aby se vzájemně posílily jejich účinky a působení. Zpravidla se synergická směs připravuje za nějakým konkrétním účelem, má nějaký konkrétní cíl.
To rovnou mohli napsat "synergickou směs bakterií a kvasinek po Čvrtečním výplachu trubek při výrobě krabicového vína". Tam bych očekával směsku něčeho "divokého" milujícího dextrózu a fruktózu
."synergickou směs bakterií a kvasinek přírodního "divokého" kefíru"" bych zcela akceptoval u mléčného kefíru z důvodu použití mléka od různých hospodářských zvířat
Složení mléka kaseinová vs Složení mléka albuminová, viz. Druhy mléka a jeho složení
Při použití vody, dextrozy a fruktózy očekávám startovací kulturu vodního kefíru homogenní a ne nějakou divočinu, která po deseti litrech zparchantí.
Fruktóza je ovocný cukr s vysokou sladivostí. Jedná se o monosacharid, který se vyskytuje v ovoci, medu(do kefíru nedávat) a je také součástí třtinového cukr(ten používám vždy na začátku). Sladivost u fruktózy je asi o 30 % vyšší než u běžného řepného cukru(sacharóza).
Proto nás nutí přidávat sušené ovoce. Fíky, datle a nesířené meruňky vždy půlím.Od Alzáka po 1kg. Lyofilizované ovoce již nepoužíváme, zbytečně předražené k výrobě ovocného "octa" Acetobacter aceti...
Vodní kefír kvasím v ORION Kyoto Dóza sklo/UH víčko 8 l . Po hlavním "kvašení" přelévám do ORION Kyoto Dóza sklo/UH víčko 5 l na dokvášení , z které si nalévam do skleničky nebo do 1 l plastové lahve. Obé u Alzáka.
A do velké Dózy přidám nový živný roztok (dle vlastního receptu) ve dvou dávkách.
WUGI sklenice z pevného skla s patentním uzávěrem o objemu 1,15 l, je totální zhovadilost, je vhodná na připravu žitného kvásku na pečení chleba, pokud se s produkcí "přírodního "divokého" kefíru"" nechcete babrat a přitom se šťourat v tělních dutinách.
S firmou WUGI jsem skončil. Když nevědi co prodávají za microorganismy, tak jsou to pro mne pouze překupníci směsky "divokých" fungi a bacillus.
Anna si oblíbila slovo fermentace, které používá i tam kde nemá.
A až si to na webu opraví, tak z ní bude pozér s opravenou webovou stránkou.
Paní Mgr. Anno, vaše mezery v popisu, váš právně ekonomický bratr nezachrání.
Příště si koupím Vinné kvasinky Vinflora za 31 Kč a koupím si Laktobacily od firmy MILCOM a.s..
Jednoduchá příprava
Jednoducha a rychla priprava, obvykle lze pripravit i vice nez 30 litru :-)
prospivá zdravi
Velmi dobré, snadná výroba
Veliká spokojenost.
mam jiz po nekolikate a je to super produkt
Vodní kefírové kultury předčily naše očekávání. Jednoduchá příprava, příjemný nápoj, navíc s probiotiky.
V kuchyni mi bublá pátá várka a pořád je dobrý.