Hlavolam Recenze Woody Hra s kostkou Hlavolam

Recenze Woody Hra s kostkou Hlavolam

Zábavná dětská hra, která vychází z klasické hry Tetris. Děti si hrou procvičí představivost a logické myšlení. Dítě hází kostkou a podle hozené barvy vkládá jednotlivé kousky skládanky do krabičky tak, aby do sebe správně zapadaly.

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Baví i syna, kterému ještě nebyly 4 roky.

Červený rámeček je na našem výrobku přilepen mírně nakřivo, nelícuje s černou čárou, je zešikma. Čím výš je hrající se skládáním od spodní strany, tím víc to mate... Zvažuji, že rámeček odlepím a nalepím rovně. Hra je menší, než jsem čekala. Mohla by být balena v jiné krabici, tahle, do níž se zasouvá, počítám dlouho nevydrží, už teď jde špatně zavřít. Navíc aby šla hra uložit do krabičky, musí být kompletně správně poskládaná. S kostkami mimo hrací plochu do ní nevejde.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

Podporující myšlení

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Dobre na rozvoj motoriky

Obvod stien je voľnejšie a kocky vypadavaju

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Mrňavý.To jsem mohla koupit Tetris

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Zatím to využívám já(64let), mám určité problémy a tak jsem za to ráda. Vnuky máme ještě malé, ale už s tím umí. Mě se to ještě nepodařilo sestavit, chacha... Je vyrobené ze dřeva a to je fajn. a skoro každý den si skládám. Samé plusy. Děkuji...

Jsem s hlavolamem spokojená.