levné a dobré
chutná slaný i čokoládový

Kukuřice na popcorn Wolfberry Bio 1 kg je podle recenzí chutná a zdravější alternativa klasického popcornu. Většina zrníček praská a lze ji dochutit podle vlastních preferencí. Někteří uživatelé však zmiňují, že příprava trvá déle a chybí návod na přípravu. Celkově produkt vyhovuje pro ty, kdo hledají kvalitní surovinu pro domácí popcorn.
levné a dobré
chutná slaný i čokoládový
velké balení
Bio a mňam!
V mikrovlnce na nejvyšší výkon 4 min a zbývá jen minimum nevypukaných zrnek. Výborná dietní mlska.
Dělám ghíčkem a solí nebo občas přidám i mletou papriku a je to nejlepší popcorn.
Mužů jen doporučit
Bezva popkorn,můžu přidat jakékoliv chutě.
1/3 nevypuká
Úžasný a zdravější popcorn
povedená náhrada klasického popcornu
příprava trvá déle
zrníčka špatně praskají
Klasicka kukurice
Kukuřice je dobrá.
chybí návod na přípravu v troubě nebo hrnci
zrna nevypukla
Kukuřici Wolfberry jsem kupovala už podruhé :). Používám jí na dělání popcornu v kotlíku nad ohněm a je to pecka, krásně se rozpraská většina zrníček.
Nejlepší
výborná chuť
v celým balení se nenajde kukuřice která by nepukla a nevím jestli to je moje chyba nebo ne ale oproti druhým značkám mi příjde že se nepřichitává a nezpálí se
Super zdravý popcorn