dobré a erekci !!!

dobré a erekci !!!
Kvalita,cena,rychlost
Výborná chuť, hezky voní, vhodný do salátů
kvalitní produkt pro urologicko onkologické pacienty , také jako prevence.
používám téměř denně
Rychlé dodání. Doporučuji.
opakovaně používám
velmi dobrý na vše
Výborně dochutí polévku
Chuťově dokonalý.
Vše super, vhodný do salátů
Koupila jsem si olej z dynovych semínek v bio kvalitě
O zemi původu nebyla na online obchodě ani zmínka
Vskutku mě pak prekvapilo, že dýňovy olej v bio kvalitě byl z Číny, resp semínka byla z Číny a zpracování proběhlo v Holandsku
Navíc na obalu byla jako země původu Holandsko
Olej z dýně z Číny nebyl za nějakou nízkou cenu ba naopak
Nevadí mi, že nabízíte oleje ze semínek z Číny, ale že o tom neinformujete
Takové výrobky osobně nepoužívam, a nekoupila bych si tento olej, ale jiný, že ze země, kde mám v bio kvalitu nebo kvalitu obecně důvěru, navíc uvést pro bio kvalitu Činu jako zemi původu bez udání oblasti je opravdu vskutku záhadné
Je to smutné, že nejsou na Vašich stránkách uváděny informace a ty si lze vyčíst až po obdržení zásilky
Koupila jsem si olej z dynovych semínek v bio kvalitě
O zemi původu nebyla na online obchodě ani zmínka