Recenze Wiky Papoušek Wiktor 24 cm

Povězte Wiktorovi jakou hračku máte nejraději, kdo je váš nejlepší kamarád nebo mu vyprávějte třeba pohádku. Papoušek zopakuje nejen slova, ale také intonaci a zvuky. Hraní s tímto rošťákem nebylo nikdy zábavnější. Plyšáci jsou vhodným mazlíčkem nejen do postýlky.

kitnerova.o22. ledna 2025

Super papoušek, všechno umí opakovat! Rádi na něj všichni mluvíme, je u toho spousta zábavy

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Malý dostal papouška na vánoce a od té doby snícím jiným nespí a pořád sním někde chodí takže za mě veliká spokojenost

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Pestrá, pěkná napodobenina papouška,zaujala

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Splnil přesně očekávání.

Registrovaný uživatel27. ledna 2021

Nejlepší hračka, co jsem kdy viděla. Kupovala jsem ji pro vnučku a pak jsem si ji pořídila i pro sebe. Je s ní totiž ohromná legrace a je i jemňoučká na dotyk, což děti milují. Každému ji doporučuji. Papoušek vždycky napodobuje lidská slova, proto je tato hračka i lepší, než např. nějací mluvící medvídcí.Učím se s papouškem i angličtinu, zopakuje mně, jak vylovuji slova. Všichni moji přátelé, kteří tuto hračku u mě viděli, si ji také pořídili. Prostě je super!!!!!

Naprosto žádné!

Rozhodně si tohoto mluvícího papouška pořiďte.

Registrovaný uživatel25. ledna 2021

Legrace,vnoučátka jsou nadšené.

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

Doporučila mi ho známá, že se jim nahrál chechot a ještě více je to rozesmálo.