Varná deska Recenze Whirlpool WL S2760 BF/S

Recenze Whirlpool WL S2760 BF/S

Indukční varná deska Whirlpool WL S2760 BF/S se šířkou 59 cm je osazena 4 varnými zónami a ovládá se pomocí dotyku na ovládacím panelu se sliderem pro každou zónu zvlášť. Indukční varná deska umožňuje velmi rychlý ohřev bez tepelných ztrát. Klasický design elegantní champagne barvě skvěle doplní vaši kuchyň. Deska disponuje zónou FlexiCook, která spojuje dvě varné zóny do jedné velké.

Peter Piricky18. července 2023

Po 2 rokoch error code F0E8 da sa opravit bez vymeny komponentu. Odpojit od elektriny a pockat minutu. Zapnut elektrinu a pockat kym nabootuje chyba F0E8, potom pouzit len prave - +-+Ok. Dostanete sa do menu. CO-configuration, F-failure, dE-delete failure. Mne pomohlo nastavit rezim s C7 na C9 a vymazat chybu.

Zatial funguje.

Pája Černík13. prosince 2022

Elegantní

Špatně reaguje na dotyk. Někdy vůbec nejde zapnout nebo vypnout. Prstama to nebude, u předešlé desky mi to šlo bez problémů. AEG byla rychlejší na ohřev a přehlednější.

Průměr

Registrovaný uživatel13. března 2022

Měli jsme již Whirlpool nižší řady a byli jsme velmi spokojeni. bohužel se nám rozbila deska a tak jsme pořídili tuto novou řadu, která je vylepšená o technologii 6. smyslu. Deska je navíc velmi elegantní.

Zatím o žádných nevíme.

Můžeme jen doporučit.

Registrovaný uživatel7. března 2022

Indukce je rychlá , je to super když funguje.

Po 14 dnech nastala chyba E0F8 a deska nejede, po třech dnech přijel technik, znovu nakonfiguroval desku a na druhý den opět stejná závada. Nyní ji týden čekám na odezvu Whirpoolu a oficiáně nic nemám, technik mi volal a řekl mi že se tam musí vyměnit ovládání ale pořád mě nikdo nekontaktoval.

rád bych desku vyměnil za novou bez rozdílu jaké má obchod či zákoník pravidla. koupil jsem drahou věc a ta mi jako nová nefunguje, nejhorší je že to denně potřebujeme.

Registrovaný uživatel7. června 2021

Dobře se ovládá, jemné nastavení, oproti minulé indukční desce akceptuje nádobí bez problémů, barva Champagne překvapivě dobře vypadá

Funguje na 1, snadno se udržuje, bez šmouhy oproti původní černé desce. Naprostá spokojenost