Vše....pračka splnila moje očekávání

Pračka Whirlpool TDLRBX 6252BS EU je hodnocena jako tichá a úsporná s dobrými pracími výsledky. Zákazníci oceňují intuitivní ovládání a širokou nabídku programů. Někteří však kritizují nemožnost manuálního nastavení parametrů praní a u některých kusů hlučnost při ždímání. Celkově je vhodná pro ty, kdo hledají spolehlivý a tichý spotřebič s úsporným provozem.
Vše....pračka splnila moje očekávání
Velice tichý chod. Málo praní- zatím Buben se zastaví , tam kde má.
Zatím jsem žádné nenašel
Zatím velmi spokojen.
celkem tichá, dobře ždímá
na 6 kg prádla
rozměr do menší koupelny
nahradila starší typ Whirlpool
Koupila jsem novější typ Whirlpool, staré po 5 letech praní v panelákové koupelně úplně zrezlo víko, to je zklamání, tak snad se to u téhle již nestane.
Zatím mám krátce, plná spokojenost
pere
nebyly zjištěny
pere bez závad
Je to docela tichá pračka a dobře pere, oceňuji program na džíny.
pere
Tichý a klidný chod. Prádlo po vyprání je čisté. Spotřeba vody a elektrické energie odpovídá standardu
pračka vyprala dobře,dokonale vyždímané a načechrané prádlo
vadný kus, šíleně strašidelný zvuk při nabíhání do otáček
značku Whirlpool jsme vyměnili za elektrolux a jsme velmi spokojení, takže bohužel nedoporučuji
Při nastavení jakéhokoliv pracího programu nejdou prací parametry upravit (čas, otáčky, teplota). Vše určuje pračka. Toto ale nikde není uvedeno. Pro mne neakceptovatelné. Prát 5 triček 3 hod. nechci. Proto jsem vrátil.
Komu tento způsob praní vyhovuje, možná dobré. Mě nevyhovuje.
Pračka je tichá a klidná při ždímání. Možnost manuálního nastavení teploty a otáček
Oproti jiným pračkám tichá při odstřeďování.
Úsporná, tichá, prací programy i s kratším čas.programem.
Velice krátká přívodní hadice vody.
Spolehlivá, kvalitní.
krátké programy
je hlučnější než 23 let stará AEG
jinak OK
Tichý
Úspora el.energie, pestrost volby délky praní
Použití 1-2x týdně
zatím dělá co má
hodně , hodně hlučná nejen při ždímání
Uvedený typ pračky jsme měli 10let bez problémů.
Přesto že pračka byla nadále funkční, došlo během provozu k reznutí vrchního víka, který urychlil výměnu spotřebiče. Škoda, proč není vrchní víko plastové?