používám denně velmi spokojena

používám denně velmi spokojena
má velkou kapacitu
výborně suší, umí sama nastavit parametry sušení podle vlhkosti prádla
prádlo je nadýchané a voňavé, i když leží v sušičce delší dobu, protože buben stále lehce rotuje
Výkonná sušička, která prádlo nepřesuší a není tolik energeticky náročná. Hezký design a dobré zpracování
Je až na 9 kg prádla
Je úsporná v třídě A++
Má 6.smysl - sama si nastavuje parametry sušení
A má unikátní bublinkový buben - prádlo je vždy skvěle vysušené
Krásná sušička, která skvěle prádlo vysuší a provoní. Jsem s ní moc spokojená, má spoustu funkcí, které fakt využiji a ještě má 10 let záruku na motor.
Po dlouhém hledání to vyhrála právě tahle značka. Je to moje první sušička a jsem moc ráda že jsem vybrala právě tuhle.
9 kg sušení
dotykový displej
fresh care
záruka 10 let na motor
Skvělý spotřebič v poměru kvalita x cena. Prádlo krásně vysuší a načechrá. Jsem spokojená s jednoduchou manipulací, designem a dlouhou zárukou na motor.
Velká kapacita
Úsporná
Kvalitní sušení
Snadné ovládání
Velký výběr programů
dobré ovládání a funkce
je fajn, že si sama hlídá chod
a já můžu relaxovat
vejde se do ní spousta prádla
Pěkný design, snadné ovládání, 18 programů, speciální jako je třeba program na deky a přikrývky nebo jen na provzdušnění prádla. Jsme spokojení, zatím nemám výtek
Dobrá sušička, prádlo je hezky vysušené, jsem s ní spokojená
Jsme spokojení, dobrá zkušenost
9 kg prádla
6.smysl
10 let záruka na motor
dotykové ovládání
Se sušičkou jsem spokojená. Výborně vysuší prádlo, není pomačkané. Nemám co vytknout