Sušička Recenze Whirlpool STU92EEU

Recenze Whirlpool STU92EEU

Sušička prádla s tepelným čerpadlem Whirlpool STU92EEU disponuje obrovským bubnem s objemem 120 litrů a kapacitou 8 kilogramů, díky kterému můžete usušit více prádla najednou nebo objemné kusy. Sušička je poháněna motorem BPM Senselnverter, který je velice tichý úsporný a navíc se na něj vztahuje 10letá záruka. Kondenzační sušička ST U 92E EU disponuje inteligentní technologií 6. Smysl, která…

Registrovaný uživatel10. července 2021

používám denně velmi spokojena

Registrovaný uživatel26. listopadu 2019

má velkou kapacitu výborně suší, umí sama nastavit parametry sušení podle vlhkosti prádla prádlo je nadýchané a voňavé, i když leží v sušičce delší dobu, protože buben stále lehce rotuje

Registrovaný uživatel11. listopadu 2019

Výkonná sušička, která prádlo nepřesuší a není tolik energeticky náročná. Hezký design a dobré zpracování

Registrovaný uživatel10. listopadu 2019

Je až na 9 kg prádla Je úsporná v třídě A++ Má 6.smysl - sama si nastavuje parametry sušení A má unikátní bublinkový buben - prádlo je vždy skvěle vysušené

Krásná sušička, která skvěle prádlo vysuší a provoní. Jsem s ní moc spokojená, má spoustu funkcí, které fakt využiji a ještě má 10 let záruku na motor.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2019

Po dlouhém hledání to vyhrála právě tahle značka. Je to moje první sušička a jsem moc ráda že jsem vybrala právě tuhle.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2019

9 kg sušení dotykový displej fresh care záruka 10 let na motor

Registrovaný uživatel5. listopadu 2019

Skvělý spotřebič v poměru kvalita x cena. Prádlo krásně vysuší a načechrá. Jsem spokojená s jednoduchou manipulací, designem a dlouhou zárukou na motor.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2019

Velká kapacita Úsporná Kvalitní sušení Snadné ovládání Velký výběr programů

Registrovaný uživatel31. října 2019

dobré ovládání a funkce je fajn, že si sama hlídá chod a já můžu relaxovat vejde se do ní spousta prádla

Registrovaný uživatel30. října 2019

Pěkný design, snadné ovládání, 18 programů, speciální jako je třeba program na deky a přikrývky nebo jen na provzdušnění prádla. Jsme spokojení, zatím nemám výtek

Registrovaný uživatel25. října 2019

Dobrá sušička, prádlo je hezky vysušené, jsem s ní spokojená

Jsme spokojení, dobrá zkušenost

Registrovaný uživatel25. října 2019

9 kg prádla 6.smysl 10 let záruka na motor dotykové ovládání

Se sušičkou jsem spokojená. Výborně vysuší prádlo, není pomačkané. Nemám co vytknout