opravdu fungují

Wellife Detoxikační náplasti jsou podle recenzí účinné při úlevě od bolesti a napětí nohou, přičemž většina uživatelů oceňuje jejich snadné použití. Někteří však zmiňují problémy s přilnavostí a ulepením chodidel. Produkt se zdá být vhodný jako podpůrný prostředek pro ty, kteří hledají úlevu od potíží s nohama, ale jeho účinnost se může lišit v závislosti na konkrétním použití.
opravdu fungují
Naplast má dobrou přilnavost a 8 hodin drží !Pokožku nedráždí ,odolnost vůči vodě jsem nezkoušel !
S dodaným zbožím jsem spokojen ,splnil mé očekávání !
Nemohu k tomu nic říci, protože nepoznám, co by se po 3 užíváních vylepšilo.
Návrh od známého a též dobré
Snad to bude s náplastmi lepší
Skvělý výrobek
Nefunguje
Funguje jak má.Dobrá cena.
Bez ponožek moc nedrží přilepení.
podkladová nálepka by mohla být o trochu širší,přes noc se odlepí/i když mám ponožky,nalepí se ze vnitř /,takže účinnost minimální
nebyl žádný problém
pomahaji mi
Zatím nepoznal nějaké zlepšení ale něco to jistě dělá brnění prstů ale bolí lýtko
stejná kvalita jako u dražších produktů
jsou skvělé používám.
Prevencia detox
Každý by to mal používať
přestanou mě bolet nohy jsem spokojená, určitě si zase koupím
mám s tím dobré zkušenosti
Používám léta a vždy OK
Funguje, už jsem ho použil 2x
Děkuji vám za vaši rychlost k zákazníkovi
Žádné , pokud užíváte dlouhodobé léky je to k ničemu.
Žádné změny nenastaly, 60 ks a stále stejné zabarvení, ač mně bylo řečeno, že i když užívám dlouhodobě léky...pomůže mi to, a paradoxně, zvýšené jaterní testy .