Šampon Recenze Wella SP Hydrate šampon

Recenze Wella SP Hydrate šampon

Šampon Wella SP Hydrate dodává dlouhotrvající hydrataci normálním a suchým vlasů bez toho, aby je zatěžoval. Obsahuje aktivní hydratační komplex. Poskytuje vlasům okamžitou hebkost a dlouhodobou ochranu proti vysušování.

martina11. listopadu 2024

Skvely hydratacni sampon

Varianta 1 l
miriam.buchelova11. prosince 2023

Nejlepší značka!!!

Registrovaný uživatel5. listopadu 2023

Potřebuju vlasům doplnit hydrataci, proto jsem na doporučení objednala celou tuto řadu, ale nepřijde mi, že by se hydratace mých vlasů nějak zlepšila. Právě naopak - přijde mi, že jsem vlasy měla hydratovanější když jsem používala obyč hydratační řadu od Pantenne. Šampon skoro nepění ani po předchozím rozmýchání ve vodě, balzám moc rozčesatelnosti nepřispívá. Prý nějakou dobu trvá, než se účinky projeví - používám cca 2 týdny a přijde mi, že vlasy mám vysušené víc než dřív.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Krásně hydratuje, nejlepší použití ještě s kondicionerem též řady..

Registrovaný uživatel8. července 2022

Wella, není co dodat ;-)

Registrovaný uživatel24. května 2022

Po umytí jsou vlasy příjemné na dotek, neelektrizují a vydrží klidně i tři dny bez umytí, což je u mě rekord.

Registrovaný uživatel28. června 2021

vysušuje :(

čekala jsem od něj více

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

Vlasy jsou poddajné a hydratované. Lépe se upravují.

Registrovaný uživatel9. srpna 2019

Hydratační šampon (14 dní jsem používala u moře) celkem vlasům asi pomohl, ale jinak jsem nezaznamenala nějakou zvláštní péči. -vlasy nebyly tolik vysušené