Šampon Recenze Weleda Vyživující šampon s prosem 190 ml

Recenze Weleda Vyživující šampon s prosem 190 ml

Vyživující šampon s prosem pro normální vlasy. Obsahuje bio olej z makadamových ořechů a výtažek ze slupek bio prosa a šalvěje. Poskytuje jemnou péči a výživu a dodává vlasům přirozenou pružnost a lesk. Ideální pro celou rodinu.

jirhorakova112. ledna 2025

vlasy jsou pevnější, padají minimálně

kvalitní šampon

Anna1. ledna 2024

vhodný i pro citlivou pokožku, naprostá spokojenost

Registrovaný uživatel26. listopadu 2022

I po důkladném opakovaném vymytí jsem měla pocit, jako bych si aplikovala na pokožku hlavy ke kořínkům olej, a zůstal velmi nepříjemný pocit mastnoty, dala jsem tomu šanci 8x, pokaždé stejný výsledek, darovala jsem kamarádce, které vyhovuje.

Registrovaný uživatel27. září 2022

Má jemnou bylinkovou vůni, dělá rychle pěnu a dobře se mi s tímto šamponem myju vlásky.

Nemyslím si, že by byla vhodná pro vlasy, které trpí lámáním atp. Tam je třeba dokoupit ještě nějaký kondicionér.

Splnilo to zcela mé očekávání.

Registrovaný uživatel4. června 2022

Používám již jen přírodní kosmetiku jako je šampon od Weledy, splňuje moje nároky, je z bylinek a velmi příjemně voní přírodou.

Registrovaný uživatel11. září 2021

Jediný co snesu

Registrovaný uživatel22. května 2021

Šampon vlasy krásně vyživuje a mám po jeho aplikaci pocit zdravých vlasů. Málo pění (je vidět, že skutečně neobsahuje silikony), a tak alespoň pěnu nemám všude.

Zvláštní vůně, ale dá se zvyknout. Tento šampon určitě nevytvoří objemnou kštici, ale za to zaručuje zdravé, vyživené a jemné vlasy. Občas mívám pocit ne zcela umytých vlasů, je potřeba občas aplikovat 3x během jednoho mytí, jinak se bojím, že se šampon nedostane všude. V minulosti jsem ale používala šampony se silikony a dalšími přísadami, takže si možná vlasy ještě úplně nezvykly na bio přírodní kosmetiku.

Ačkoli nemám vlasy tak nadýchané jako po jiných šamponech (dříve jsem používala Loreal kosmetiku kupovanou přímo u kadeřnice, ne ty šampony z drogerie), tak mám z vlasů nyní lepší pocit, protože cítím, že jsou pevnější, lesklejší a hlavně zdravější.