Hra pro PlayStation 4 Recenze Watch Dogs 2 PS4

Recenze Watch Dogs 2 PS4

Watch Dogs 2 je pokračování open world titulu Watch Dogs z roku 2014. Dění se přesouvá z Chicaga do slunečného San Francisca a hlavním protagonistou je tentokrát Marcus Holloway. Tento šikovný hacker se po neblahé zkušenosti se zákonem rozhodl přidat k již známé hackerské skupině DedSec. Ta si za svůj cíl neurčila nic menšího, než vyřazení ctOS 2.0 (Centrální Operační Systém) v San Franciscu,…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Přiznám se, že přesnou definici „mileniála“ jsem si musel vyhledat na Wikipedii. Až pak jsem zjistil, že jím vlastně jsem a čistě teoreticky bych měl být cílovka hry Watch Dogs 2. Po několika desítkách hodin mi ale přijde, že Ubisoft tuhle 18+ hru cílil na věkovou skupinu, u které je plnoletost spíše maximálním než minimálním doporučeným věkem.

Více na

Registrovaný uživatel10. září 2021

Skvělý otevřený svět Herní systém Grafika Skvělý příběh

Skvělá hra

Registrovaný uživatel6. června 2021

Hra super moc mě bavila příběhové luxusně a po hratelné části taky.

Přišlo mi to v rozbytem obale

Registrovaný uživatel2. června 2021

Nádherná grafika a realističnost

Registrovaný uživatel7. února 2020

zajímavé prostředí San Francisca narážky na globální firmy hacking, elektronika a různé řešení problémů

občasná monotónost