Spacák Recenze WARMPEACE Viking 600 pravý Olive/Grey/Black

Recenze WARMPEACE Viking 600 pravý Olive/Grey/Black

Péřový spacák Viking 600 od firmy Warmpeace je osvědčený univerzální spací pytel do třísezónních podmínek našeho podnebního pásma. V řadách široké outdoorové veřejnosti je velmi oblíbený zejména díky rozumnému poměru mezi náklady na jeho pořízení a výkonem, který svým uživatelům poskytuje. Náplň z kachního peří se vyznačuje velmi dlouhou životností a vysokou kvalitou. Viking 600 je standardně…

petr.rataj21. listopadu 2025

Zatím vyzkoušen v teplotách kolem 0 a spokojen jen lehce oblečen.Trochu pírka vylézají.Teď v pohodě budu testovat ve v nižších teplotách

Zatím dobrý až přituhne vyzkouším

tom6. října 2025

sikovne navrhnuty a po zbaleni je relativne maly (v porovnani s pinguin magma 630)

kucera.vl28. ledna 2025

Lehoučký, dobře sbalitelný Teplý a pohodlný Součástí dodávky je jak malý kompresní obal, tak velký pytel na dlouhodobé skladování

Vynikající poměr cena / užitná hodnota

jiri.prokop.mb12. prosince 2024

Super barva do lesa... ;o)

baru.jura4. června 2024

teplý a pohodlný, lehký, měkký

Registrovaný uživatel22. dubna 2023

Vyzkoušen ve zhruba 5 °C a musel jsem ho rozepínat, jak mi bylo horko. (v zimě jsem zvyklý topit na 19-20 °C a spal jsem jen ve spodním prádle) Není problém ho sepnout s dalším spacákem, i když mají rozdílnou délku. Je k němu nejen kompresní obal, ale i síťkový vak na skladování v rozdělaném stavu.

Registrovaný uživatel5. února 2022

Spacák jsem zatím nepoužila v terénu. Hodnotím tedy pouze kvalitní materiál a šití. Je velmi příjemný a "nadýchaný". Líbí se mi dodání 2 obalů - kompresní se hodí pro přepravu.

Doporučila bych zakoupení nejméně o 10 cm více než je výška postavy.

Registrovaný uživatel20. června 2021

Lehký, přiměřeně teplý, malý. Použitelný i za teplot lehce pod nulou. Rozepínatelný, takže se dá používat k zakrytí i v teplých letních dnech.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Skladný, lehký, funguje jak má.

Vyzkoušeno v -6°C a vyspal jsem se jak v bavlnce.