Přírodní produkt Recenze WALMARK OptiTensin

Recenze WALMARK OptiTensin

Doplněk stravy Optitensin přispívá k udržení správné hladiny krevního tlaku. Obsahuje extrakt z olivového listí, které působí jako přírodní antioxidant. 1 tableta obsahuje 350 mg extraktu z listí olivovníku evropského. Doporučené dávkování je 1-2 tablety denně po dobu 8 týdnů.

Registrovaný uživatel7. srpna 2024

prostě jsem hledala něco na optimalizaci tlaku. Jsem spokojená. Užívám 1 x denně

Registrovaný uživatel12. dubna 2023

Upravil se mi tlak, přípravek funguje.

Registrovaný uživatel11. prosince 2022

Užívám jej již delší dobu a jsem s ním spokojen. Pomáhá mi normalizovat tlak. Máte ho v příznivé ceně, díky.

Registrovaný uživatel26. října 2022

Pomáhá mi při snižování vysokého krevního tlaku. Jde to i přírodní cestou, bez chemie.

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Funguje to tak jak je to správné. Žádné vedlejší účinky. Doporučuji všem místo chemie.

Účinné. Bez vedlejších účinků. Plně náhradní léky,které mají velmi negativní vedlejší účinky.

Registrovaný uživatel11. února 2022

KVALITNÍ vskutku jedinečné a perfektní složení - VÝTAŽEK Z OLIVOVÉHO LISTÍ, který nám pomůže s tím co tělo nezvládá samo- CEVY čištění i SNÍŽENÍ TLAKU ATP.

PŘÍRODNÍ kvalitní přípravek pro spolehlivou péči o pružnost a čistotu cév v našem těle...

Registrovaný uživatel17. září 2021

není všemocný na snížení tlaku, chyba není ve výrobku