ostatní stavebnice Recenze WALACHIA Větrný mlýn

Recenze WALACHIA Větrný mlýn

Originální stavebnice Walachia Větrný mlýn se zaručeně postará o několik hodin tvořivé činnosti a zárověň zábavy vašeho dítěte. Jedná se o dřevěnou samolepící stavebnici, která se skládá ze 137 dílků. Do hry s touto stavebnici však budete muset zapojit i mozkové závity a procvičit si tak vaše logické myšlení a trpělivost. Stavebnice se rovněž podílí na rozvoji kreativity dítěte.

irena1. ledna 2025

Zakoupeno vnukovi pod stromeček - 4 druhy. Mlýn byl náš první pokus - stojí a točí se. A už stavíme druhý model - radnici. Začali jsme 25.12. a dnes je 1.1.25. Vnukovi je šest let, tak samozřejmě potřebuje pomoc dospělého. Ale zvládli jsme organizaci práce, takže se nám daří. Doporučujeme dřevěné díly rozdělit, na papírky k jednotlivým hromádkám napsat patřičná písmena a pak podle "projektové dokumentace" skládat a lepit. Vnuk si říká "stavitel" a není dne, aby nepřiběhl, jestli nejdeme stavět - bydlí totiž kousek od nás. Výsledek je opravdu parádní.

Registrovaný uživatel27. září 2022

je to pro vnuka ,který rad něco vytváří

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

stavíte z klasického materiálu, ze dřeva, výsledek vypadá dobře, je funkční

budu kupovat další stavebnice od této firmy jako dárek

Registrovaný uživatel3. října 2021

Vnuk je velmi spokojený.

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Vše OK, díky!

Registrovaný uživatel7. února 2021

Dobrá zábava spíše pro tatínky a větší děti

Registrovaný uživatel15. května 2020

Je pěkný

Nemá dřevěné lopatky-což je velká chyba

Jinak spokojená