Cestování Recenze Výlety (nejen) s dětmi: 1600 tipů, kam vyrazit po Česku - Eva Obůrková (2021, pevná)

Knížka se stovkami stručně popsaných výletních tipů, příběhů, zajímavostí a cestovatelských superšpeků bude skvělým pomocníkem na vašich cestách, až budete chtít prozkoumat nejrůznější zákoutí naší republiky, ať už s partou přátel, s dětmi nebo třeba sami. Kromě osvědčených cílů, jako jsou hrady, zámky, aquaparky nebo muzea v ní najdete i spousty skvělých, a hlavně dosud neobjevených míst, kde…

cechmil14. března 2024

Četla jsem její příspěvky v Lidových novinách, kde neměly chybu. Byl tam popis, zajímavosti, postřehy, mapka.

Kniha mě velmi zklamala, jsou tam jen velmi stručné popisky jednotlivých výletů.

Kdybych měla možnost knihu prolistovat, nikdy bych ji nekoupila. Ve srovnání s novinovými příspěvky je velmi nedostatečná.

Registrovaný uživatel19. července 2022

Velké množství míst k návštěvě.

Chybí přehledná mapa, na které by byla místa, uvedená v popisu, označena např. číslem .Mapy neodpovídají popisovaným oblastem, navíc je min.40% zakryto popisem. Ani rejstřík není nejpřehlednější.

Kniha poskytuje inspirace k výletům, ale zároveň je nutno hledat kde a jak místa najít. Lepší orientaci poskytují Cestovní knihy z nakladatelství Soukup ,David.

Registrovaný uživatel15. června 2022

Krásná publikace . Inspirativní.

Registrovaný uživatel28. května 2022

Moc pěkné zpracování výletů. Knihu máme doma a o prázdninách podnikneme díky této knize výlety s dětmi.

Žádné zápory nevidím

Je více takových pěkných knih

Registrovaný uživatel9. května 2022

Dobrá inspirace na výlety.

Registrovaný uživatel7. května 2022

Velice pěkná kniha.

Registrovaný uživatel26. února 2022

Vřele doporučuji, super knížka na výlety s dětmi i bez nich. Nic lepšího jsem na trhu nenašel.

Registrovaný uživatel14. srpna 2021

Perfektní kniha, která na trhu dlouho chyběla. Máme inspiraci kam vyrazit.

Registrovaný uživatel15. července 2021

Málo map