Toto je opravdu zvláštní obchod. Nic nepošlou,ale pořád chtějí něco hodnotit. Nechápu.

Žádné rozbite
Od vás nekoupí ani spendlik
Poslali jste mi rozbité brýle
Tento produkt jsem vrátila zpět, protože byl k ničemu.. Nechala jsem se napálit.
Varují další zákazníky před tímto nákupem.
Provazníková
chatrný kus plastu, nebyl ani dodán ovladač, který byl ve videu prezentován, neustále vypadává guma z úchytu , která má držet brýle na hlavě. Z amě zbytečně vyhozené peníze a kluk měl radost jen dokud nevyzkoušel realitu a brýle nenasadil na hlavu.
Všechny
Vyhozené peníze
Nemohu hodnotit zboží stále nedorazilo a nejspíš nedorazí protože levněji.cz je podvodný portál.
Vše rozmazané, při vložení se telefon vypne.
Velké zklamání.
Nespokojenost nešlo srovnat brýle při stěhování
Vypíná se mobil, protože úchyt na mobil uvnitř mačká tlačítko na mobilech..vetsina mobilů.reklamní video ukazuje jiné brýle, chybí ovladač . celkově hodně chatrné.
Špatný výrobek.
K ničemu
Chybí k tomu ovládání
Nedoporučuji ,jsou to pouze vyhozené peníze
Je to šunt,rozmazaný obraz ,jsou to zbytečně vyhozené peníze,lepší těch 400 Kč vzít a zapálit si s nima doutník .cena odpovídá kvalitě ,rozhodně nekupovat,pokud nechcete mít pokaźený den.
Jsou super
Vrátil jsem ho.Nesplnoval očekávání.Cekam, že mi vrátíte peníze.
nemohu pouyivat držak na telefon špatný.
Co čekat za necelých 300kc
Skoro vše.
Hruza.poskrabany,použity.
Super věc pro celou rodinu