Dárek dědovi, on si návlek chválí.

Vlnka Kompresní návlek s ovčí vlnou Merino je podle recenzí velmi pohodlný a hřejivý, pomáhá od bolesti a zklidňuje postižené klouby. Většina uživatelů si chválí jeho univerzální použití a příjemný materiál. Někteří však zmiňují, že při použití na koleno může způsobovat otlaky nebo se posouvat při chůzi, a chybí možnost volby velikosti. Celkově je produkt vhodný pro ty, kteří hledají kompresní návlek s hřejivým účinkem.
Dárek dědovi, on si návlek chválí.
teplý a pohodlný
při chůzi na koleně moc nedrží a sune se níž
Pomáhá od bolesti, příjemně se nosí
Krásně hřeje
Chtělo by to i trochu větší velikost, kvůli pohodlí, protože je pružný a pěkně drží.
jsem víc než spokojená, hřeje, a nebolí mě tak ruka, syn ho měl na namožené koleno a taky byl spokojený
spokojenost,doporučuji
Je rychle připraven k použití a hezky a příjemně hřeje.
horní kraj je moc pevný. Nedá se posunout a použít a horní část pasže.
Doufám, že pomůže odbourat tenisový loket
Kompresní návlek používám jak na koleno/většinou při klidové bolesti /,někdy i na loket. Bolestivé místo se zahřeje a zklidní, po určité době bolest ustupuje. Doporučuji
Univerzální použití na loket, koleno i kotník, příjemný na těle, lehký.
Zatím nevím, byl to dárek.
Zahřeje vše co zrovna potřebujete. Drží na místě na které ho navléknete - neshrnuje se, neklouže.
Splňuje všechna očekávání
potřebuju ho
elastický, příjemný na pokožce, krásně hřeje
výborně se přizpůsobí , udržuje ruku v teple i při průvanu -
Kvalitní zbozi,rychle dodání
Původně jsem koupila pro sebe na bolest kolen. Nyní jsem dokoupila pro mámu, která je s tím velice spokojená. Stáhne a prohřeje.
příliš krátká doba na výsledek užívání od doručení, na první dobrou je to jemné a hřejivé
Moc příjemný návlek, nikde neškrtí, měkoučký
Materiál příjemný,mám na loket,neškrtí.
Vše ok,spokojenost.