Koupeno pro devadesátiletou tetu, které otékají nohy a která potřebuje dobře držící obuv. Botky požadavky na 100% splnily - jsou lehké, vzdušné, nikde netlačí a přitom pevně sedí na noze.

Zdravotní obuv Vlnka je podle recenzí velmi pohodlná a přizpůsobivá, vhodná i pro nohy s haluxy a otékající nohy. Zákazníci oceňují lehkost, měkkost a kvalitní zpracování. Někteří však zmiňují, že obuv může být širší a při delším nošení může způsobit nepohodlí v oblasti špiček prstů.
Pohodlné, měkké, dobře padnoucí, díky suchému zipu se pěkně uzavírají. Uvnitř gelová/pamětová vložka - příjemná na chůzi. Široká podrážka umožňuje dobrou stabilitu při chůzi. A boty jsou velmi lehké.
Matka (90 let) si je velmi pochvaluje, hlavně má dobrou stabilitu při chůzi. (A boty si sama vybrala! A dva dny před tímto nákupem jsem jí zakoupila hnědé balerínky, které si také pochvaluje.)
Velmi lehké, pohodlné boty
Poněkud širší, ale dají se stáhnout suchými zipy
Jsem s nimi spokojená
V nabídce není, že se jedná o výrobek ortopedický, to mě překvapilo spíš příjemně. Boty dorazily předevčírem, hned jsem si je obula a nosím, chodí se v nich dobře.
Obuv vhodná pro lidi s problémem otykajicich nohou, lehká prodysna proste super
jsou měkoučké, chodí se v nich jak v bačkorkách a protože jsem žena, nechci všechno jen černé z praktických důvodů
úžasné, neškrábou, neškrtí, necítím v nich každý kámen
Podpora klenby nohou, měkká poddajná obuv
pohodlné, pěkné
-Měkké
-pohodlné
-bez zavazování
-dobrá cena
Dobrá koupě
Kvalitně zpracovaná obuv
Lehké a pohodlné botky.
Noha se posunuje až hodně dopředu a bolí z toho špičky prstů.
super po všech stránkách
líbí se mi
pohodlné, měkkoučké, prodyšné, hezké
skoro denně
naprosto bezkonkurenční, moje nejlepší rozhodnutí
Jdou jednoduše nazout, vypadají hezky a jsou měkké a lehké
Nakoupíme určitě znovu
Nožičky jsou jako v mechu. Perfektně sedí, výborně se obouvají.
Skvělá šířka,bezva barva,super vymyšlené zapínání
Super super super
Lehoučké boty
Pohodlné
Ideální pro nohy s haluxy.
Pohodlné i pro moje široké nohy a vysoky nart
lehké
trošku širší
uvidíme při používání, zatím spokojenost
Lehké , pohodlné boty
Velikost vyhovující, po vyzkoušení jsem spokojena, děkuji.