Recenze VITAR Veterinae Mineral Forte

Recenze VITAR Veterinae Mineral Forte

Preparát obsahuje Aquamin F – přírodní zdroj minerální látek vyráběných z vápenatých mořských řas a pivovarské kvasnice. Mořské řasy jsou získávány z mořského dna Severního Atlantiku, z čistých, neznečištěných minerálně bohatých vod. Aquamin F obsahuje bioaktivní vápník, hořčík a dalších 74 minerálních látek a stopových prvků, např. fosfor, železo, molybden, zinek, nikl, měď a další Vápník je…

Registrovaný uživatel5. srpna 2024

Již jsme daný výrobek měli, nyní koupeno po kastraci špatná srst a celkově na doplnění minerálů. Spokojenost, přestala nadměrně línat a začíná růst nová kvalitnější srst.

fiserbara18. června 2024

Dává se toho celkem dost na kg, když krmíte maso tak dobrý, ale do granulí nic moc

yneddeny18. dubna 2024

Krásná lesklá srst, zuby bílé a doufám a věřím, že je to dobré na klouby aj. co mají velká plemena velmi problematické. Mám psa (Jim) 7l a přidávám to vždy do žrádla sice ne předepsanou dávku, ale aspoň trochu vždy dám. Jsem moc spokojená. Děkuji

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Přírodní multiminerály bez chemie,používám už spoustu let a super spokojenost,pejskům posypávám granulky a díky obsahu vit B jim chutná

Varianta 500 g