Recenze Virde Rakytníkový olej 90 tob.

Virde Rakytníkový olej je doplněk stravy ve formě želatinových tobolek, který obsahuje 100% rakytníkový olej lisovaný za studena. Tento olej je významný svým přirozeným obsahem karotenoidů a dalších biologicky aktivních látek. Rakytník řešetlákový přispívá k přirozeným obranným reakcím organismu a podporuje imunitní systém. Dále příznivě ovlivňuje energii, působí tonizačně a proti únavě.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Rakytníkový olej Virde je podle recenzí účinný při posilování imunity a oslabení organismu. Uživatelé oceňují jeho snadné užívání a dlouhodobou spokojenost, někteří zaznamenali i zlepšení paměti a celkového zdraví. Jedinou výtkou je zdražování produktu.

• Pomáhá při oslabení organismu
  • Zlepšuje imunitu
  • Dobře se polykají tobolky
  • Obsahuje vitamín C
  • Dlouhodobé užívání bez výhrad
  • Zdražování

mrckauh11. března 2026

jak mně mrtvička v r. 2014 narušila imunitu (neustálé afty v puse, ale veliké, až 2cm průměr, nemohla jsem jíst a ani pořádně mluvit). nikdo z lékařů mně účinně nedokázal pomoct. až léčitel mně poradil rakytník v tobolkách 3x denně a do tří měsíců byl od nich úplný pokoj. dnes už ho pár roků užívá 2x denně a přemýšlím nad snížením na 1x denně, vysadit ale nehodlám.

zdražování, jinak nic

tomas.petruska20. listopadu 2025

ideální dávkování

toni.cek24. září 2024

Bereme dlouhodobě a vše v pohodě, rakytníkový olej obsahuje hodně vitamínu C

Registrovaný uživatel4. února 2024

výborný na imutinu

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

Rakytník pomáhá jako prevence nachlazení + dárek!

Na podzim zase budu užívat.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Používáme ho stále a jsme spokojeni

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

tobolky se výborně polykají , kupuji už pár let a vždy spokojenost, lepší imunita , lepší vlasy a ideální při oslabení organismu,

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

četl jsem o něm. prý má dost vitamínu C. každý den 1 a zatím jsem zdráv. pěkný den

Registrovaný uživatel2. října 2022

Zcela určitě zlepšení zpětné paměti.Výbavnosti jmen orientace v čase a prostoru.Při pravidelném užívání lze účinek pocítit cca po3-4 měsících.Bohužel nejde konfrontovat s Alexandrem Velikém,žákem Aristotela ! Lze ještě prověřit vnučku u jejich kosmonautů, kteří jej kozumovali v úpravě jako pastu v tubě !

Nepozoruji.

Vše řečeno.