Lék pro psa a kočku Recenze Virbac Megaderm

Recenze Virbac Megaderm

Megadrem je potravní doplněk s obsahem esenciálních mastných kyselin (EFAs) náležejících do rodiny omega 6 (Ω6) a omega 3 (Ω3) v optimálních množstvích a poměrech (5:1). Megaderm pomáhá při tlumení kožních poruch, zejména v případě alergií. Účinkuje na 2 úrovních, které se vzájemně doplňují: pomáhá při obnově integrity kůže a pomáhá při tlumení zánětu. Megaderm také udržuje přirozené obranné…

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Pomáhá na atopii u pejska

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

Skvělé dávkování - 1 pytlíček na den. Psům chutná i samotný.

Špatně se dá otevřít - nůžky to jistí.

Použila jsem na doporučení od svého veterináře. Po třech týdnech viditelné zlepšení srsti o 80%. Dvouměsíční kůra napomohla k naprosto krásné srsti. Za mě doporučuji.

Registrovaný uživatel11. října 2022

Produkt musí pejsek užívat na doporučení zvěrolékaře pravidelně kvůli problémům se srstí.

Varianta 28x 4 ml
Registrovaný uživatel24. května 2022

Moc brzo na hodnocení

Registrovaný uživatel11. února 2021

Kvalita a čistý produkt.

Trochu vyšší cena.....

Využíváme jen tento produkt s vysokým výsledkem. Chutná všem zvířatům v domácnosti. Doporučení veterinářem. Kromě kvalitní srsti podporuje i imunitní systém zvířete.