Recenze Vilgain Granola javorový sirup a pekany 400 g

Granola s javorovým sirupem a pekany je připravena z vybraných surovin, které zaručují vyváženou chuť a výživné složení. Balení o hmotnosti 400 gramů obsahuje směs bezlepkových finských vloček, ořechů a přírodního javorového sirupu, která je pečena v malých šaržích horkým vzduchem. Každé sousto je tvořeno velkými clustery, které kombinují zdravé tuky, vlákninu a energii z kvalitních surovin.…

janca30. března 2026

Krásně křupavé, výborná chuť

e.pilnack4. února 2026

Chuť této granoly je za mě naprosto top. Jemná sladkost javorového sirupu je krásně vyvážená a v kombinaci s pekanovými ořechy vytváří návykovou chuť, které se prostě nedá odolat. Textura je přesně taková, jakou od kvalitní granoly očekávám – křupavá, ale ne tvrdá, a zároveň působí poctivě a přirozeně. Granola je skvěle křupavá a působí velmi čerstvě, žádné rozměklé kousky nebo přehnaná sladkost. Každé sousto je plné chuti a ořechů, což opravdu oceňuji. Nejraději ji kombinuji s řeckým jogurtem a borůvkami – tahle kombinace je pro mě doslova nejužasnější snídaně a upřímně se z ní stala malá závislost. Balení je jednoduché, praktické a odpovídá stylu značky. Poměr cena/kvalita hodnotím velmi pozitivně, protože složení i chuť odpovídají prémiovému produktu. Celkově za mě jedna z nejlepších granol, které jsem kdy ochutnala.

Registrovaný uživatel10. ledna 2026

Výborné, do mléka i jenom tak!

Verca.eje22. prosince 2025

Moc dobrá, chutná mi

Super rychlé ochuceni do tvarohu, mléka nebo jogurtu apod.

matiaskoval4. prosince 2025

skvěle chutná, spousta oříšků a semínek

dost velkých spečených kusů

kracikova30. října 2025

Zakoupeno opakovaně. Výborná granola.

l.zelenkova201223. října 2025

Dokonalá chuť, spoustu ořechů.

Závislost :) a rychle mizí, jak je to chutné :)

Doporučuji… objednávám opakovaně. Trochu vyšší cena, ale stojí za to!

katka1. října 2025

vyborné, kupuji opakovaně

lenka.opi2. srpna 2025

Super, pekany miluji

Registrovaný uživatel24. července 2025

Opravdu výborné, snídani už bych si bez toho nedokázal představit

Moc dlouho nevydrží, nedá se odolat :D

Registrovaný uživatel17. července 2025

Výborná granola se skvělým složením.

zvera.dvorak10. července 2025

Chuť skvělá, Krupé, velké kousky. Za dobré jídlo řada připlatit. Jen mi ho děti snědí hned jak ho přinesu domu

Registrovaný uživatel25. června 2025

snad jen složení

asi díky javorovému sirupu mi přišla jedna velká "cihla", musím rozbíjet na kousky paličkou na maso, chuťově také nic moc