Recenze Vilgain Extra džem mango a maracuja bez přidaného cukru 200 g

Recenze Vilgain Extra džem mango a maracuja bez přidaného cukru 200 g

Vilgain Extra džem mango a maracuja přináší kombinaci chutí exotického manga a maracuji bez přidaného cukru. Tento džem je vyráběn ručně a skládá se ze 100% ovocné složky, což ocení zejména ti, kteří preferují přirozenou sladkost ovoce bez nutnosti přidání dalších sladidel. S hmotností 200 g je tento džem vhodný jak pro domácí použití, tak pro dochucení snídaní či dezertů. Může být skvělým…

vl.nezbedova1. listopadu 2025

chuťově výborný, snadno se natírá, malé balení k rychlé spotřebě, překvapila mě chuť bez cukru, nepoznáte to.

malé balení :)

velmi zdařilý produkt

veronika.mazacova10. října 2025

- chuť je naprosto perfektní, tak akorát sladké, příjemně navinulé - konzistence mě moc baví, něco mezi rozmixovaným a nakrájeným ovocem - balení je tak akorát a mám radost, že je to sklenička a ne nějaký plast

- některým členům rodiny vadí zrníčka maracuji

Předčilo má očekávání, moc příjemná mňamka, nutně potřebuju vyzkoušet jiné příchutě :))

leona.tyityis19. září 2025

Chuť, kvalita, složení

Cena, málo kyselkavá

Před nákupem jsem čekala, že bude více kyselá, jako marakuja, ale byla hodně sladká. Kvalita určitě v pořádku, ale už si ji znovu nekoupím.

marketa.brezinova27. května 2025

Skvělá chuť i konzistence