Dětská zbraň Recenze Vilac Biatlonová malorážka Martin Fourcade

Recenze Vilac Biatlonová malorážka Martin Fourcade

Objevte biatlonovou zbraň několika násobného olympijského vítěze a mistra světa Martina Fourcade. S touto dřevěnou zbraní si děti mohou vyzkoušet střelbu na terč. Balení obsahuje pět sklopných terčů, dvacet gumiček a její popruhy jsou přizpůsobitelné.

Registrovaný uživatel11. února 2025

Hračka je kvalitní

Nedá se přesně trefit cíl Vnuka hračka moc nezaujala

Pokud střelba tohoto druhu někoho zaujme,tak bude jistě spokojený

cerden4. ledna 2024

Velká radost vnoučka u vánočního stromečku

Registrovaný uživatel18. října 2023

Skvělé zpracování dětské malorážky. Dobrý nápad.

Je to dárek. Myslím, že se bude líbit.

Registrovaný uživatel18. března 2022

Skvělá,funkční hračka nejen pro děti. Zábava pro celou rodinu. Perfektní pro fanoušky biatlonu.

Registrovaný uživatel7. března 2022

Super vyrobok

Registrovaný uživatel7. března 2022

bezpečné...

produkt používáme v mateřské škole, takže nabíjení děti nezvládají a učitelka nabíjí a po natažení devadesáté gumičky už bolí ruce

Registrovaný uživatel25. února 2022

Malorážku jsem si koupila do mateřské školy pro děti na téma zimní sporty a probíhající zimní olympiádu. Líbí se mi materiál, z kterého je vyrobena.

Pro menší děti je nebezpečné natahování gumy. Musí u toho být dozor, aby nedošlo k úrazu.

Registrovaný uživatel13. září 2021

pěkné zpracování. Skvělý dárek (nejen pro děti)

nevím, jestli bylo myšleno, že natáhnu všech 5 gumiček najednou - to moc nefunguje. Gumičky pak nevystřelují dobře.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Kvalitní hračka, design, zpracování, velikost. Náhradní gumičky i terče.

Menším dětem je třeba pomoci s natahování gumičky,ale s tím se počítalo. My to koupili pětiletému synovi a sám by to obsluhovat zvládl zřejmě stěží. Rádi mu s tím ale pomůžeme. ;-) Terče jsou sice pouze z tvrdšího papíru, ale chápu, že jiný materiál by zřejmě znesnadňoval funkčnost. Naštěstí je součástí balení i sada náhradních terčů, takže vlastně plus. Ještě jednou zmíním gumičky. Ty by mohly být z nějakého reflexivnějšío materiálu,s běžnými podlahovými krytinami trošku splývají, tedy se hůře dohledávají. Cena...,ale vykompenzovaná radostí v dětských očích. :-)

Splnilo očekávání. Vlastně přišlo přesně to,co jsem si při objednávce představoval, že přijde. Syn je nadšený! A vlastně i široká rodina,která si také s chutí zastřílela. :-D Hračku tedy doporučuji...pro ty,co ještě váhají. ;-)

Registrovaný uživatel25. prosince 2020

Nestrili po jedne gumicce 5 ran, ale na jedno stisknuti vyleti vsechny. Koupili jsme vyrobek 2x a obe jsou k nicemu.

Albert Horejsi6. prosince 2020

Špatný výrobek.

Za 800,- korun špatný výrobek. Tragické spouštěcí zařízení.Být Fourcadem, tak se stydím za tento výrobek.