Dřevěná hračka Recenze Vilac Balanční hra Velryba

Recenze Vilac Balanční hra Velryba

Smyslem hry je skládat malé ryby na záda velrybě dle hodu kostkou. Poskládat ryby co nejvýše dokud nespadnou.

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

rozvíjí dětské schopnosti kvalitní provedení

Registrovaný uživatel2. května 2022

Rozviji motoriku malych deti,je s ni zabava a deti ji miluji(aspon teda nase).Vřele doporučuji!

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Krasna drevena hra Bavi i dospelaky

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

vizuálně moc hezká hra

na obalu je uvedeno, že je hra vhodná pro děti od 3 let, nikomu ani z rodičů ani prarodičů se nepodařilo rybky naskládat tak, jak je uvedeno na obalu. Natož tříleté dítě.

V žádném případě není hra vhodná pro tříleté dítě. I dospělý člověk má problémy.

Registrovaný uživatel21. září 2021

opravdu pěkné, kvalitní provedení děti to baví hodně dlouho:)

Registrovaný uživatel31. května 2021

Pěkné provedení a barvy

Velrybu jsme zatím vyzkoušeli třikrát a bude to chtít ještě hodně tréninku, než rybky naskládáme podobně jako na obrázku :-)

Registrovaný uživatel19. února 2021

krásná hračka - moc pěkné provedení, výborný nápad

Registrovaný uživatel10. června 2020

je to nádherný

málo rybiček:-)

čekal jsem že je velryba mnohem stabilnější a že je poměrně snadné naskládat tam všechny rybičky, ale opak je pravdou je to skoro nemožné. Je to krásná hra, myslím si že je možná zbytečná kostka a že by celý koncept mohl být jednou tak veliký a s více rybičkama. Je to ale fakt pěkný, moc se mi to líbí. Super nápad i provedení.