Recenze VIFITO Rio 20 iR

VIFITO Rio 20 iR je skvěle vybavený a přitom velmi kompaktní běžecký pás navržený pro domácí prostředí, kde oceníte nejen jeho funkčnost, ale i snadné skladování. Běžecká plocha o rozměru 120 × 45 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlnou chůzi nebo lehký běh, zatímco odpružení pomocí silentbloků efektivně tlumí nárazy, čímž šetří vaše klouby a zvyšuje komfort pohybu. Díky odhlučnění…

4 recenze

Katarina7813. března 2026

Cena, vysoká nosnost, rozměry, stabilita

Údržba

Z pásu mám dobrý pocit, pokud na něm chodím. Jsem vysoká, těžší a rozměry pásu mým měřítkům vyhovují. Je opravdu stabilní, pevný a působí bezpečně. Mé výtky se týkají spíše údržby. Dostat pod pás silikonovy olej je trochu vyšší dívčí a skládat ho každý den taky asi nebudete chtít. Je opravdu těžký a manipulace s ním krkolomna. Jsou to možná maličkosti, ale brala bych je v potaz. Těšila jsem se, že nebudu muset ven, jen skočím na pás... ale nějaký ten čas strávíte i kolem jeho přípravy, údržby atd. Počítadla kcal, km atd beru s rezervou, srovnáno s chytrými hodinkami.

Michal Spratek2. června 2025

Mam 14 dnu zatim dpokojenost

Predtim jsem mel vifito 15 a po mesici se spalil motor.

Tento model zatim drzi a je i lepe vyreseno sroubovani sklopnych madel

hexenpo30. prosince 2024

Splnil moje očekávání