Kultivovaný chod

Kultivovaný chod
Perfektně funguje.
Doporučuji,po rozebrání motoru je vše čisté.
Dle nezávislých testů funguje.
používám dlouho a super
auto jede líp, tišší chod. Spotřebu zatím nemám jak zjistit.
Budu tomu věřit a budu spokojený s nákupem
Dávkovač prostředku je součástí uzávěru
Používám dlouho
Dlouhodobá spokojenost
používám u TSi 1.2 81kW CJZD, větší vliv by to mělo u nepřímovstřikových motorů (dekarbonizace sacích ventilů), u TSi by to mělo čistit alespoň vstřiky. Podle testů SGS testů byla čistící schopnost prokázána. Kdyby nic, tak používám pro můj dobrý pocit
smrdí to, při aplikaci bacha, ať si nepotřísníš ruce
Snížení kouřivosti, lehčí starty, lepší akcelerace, mírně snížená spotřeba.
Používání na WV Caddy maxi1,6MPI r.v.2008 160tkm Chodu motoru rozhodně prospívá.
Po demontáži motoru byly vnitřní součásti sání, ventilú a spalovacího prostoru s minimem karbonu. Opotřebení válců po ujetí 140 000 Km. téměř ve výrobní toleranci.
Používám již řadu let v několika typech vozu a jsem spokojený. Mohu potvrdit to, co výrobce reprodukuje. Doporučuji !!!!
Souhlasí s popisem.
účinnost, cena
Jednoduchá manipulace, praktické balení, subjektivně můžu říct že funguje jak má
Budu kupovat znova, jen asi větší balení.
Na BA 95 hodně dobrý doplněk pro motor :-)
používám už pár let a emise se podle měření nezhoršují
lahev by se dala vyřešit líp, nalévání není úplně snadné a smrad je vytrvalý
S VIF benzín zkušenosti nemám,.nebo jen krátké. Za to u dieselového motoru ano. Čistý vstřikovací systém, kultivovanější a tižši chod, nižší spotřeba. Předpokládám, že VIF benzín bude to stejně, udrží motor čistý a v kondici.
Používám dlouhodobě a motoru tu velmi svědčí
Snížení spotřeby, klidnější chod motoru.