Šampon Recenze Vichy Dercos PSOlution šampon proti lupénce 200 ml

Recenze Vichy Dercos PSOlution šampon proti lupénce 200 ml

Spolehněte se na péči vyvinutou na míru vlasové pokožky s projevy lupénky. Hypoalergenní šampon Vichy Dercos PSOlution obohacený o glycerin a kyselinu salicylovou optimálně zvlhčuje, odstraňuje odumřelé kožní buňky, a navíc zanechává vlasy hebké na dotek. Přispívá k pocitu komfortu, vyniká zklidňujícími účinky a současně eliminuje nevítané svědění a brnění pokožky hlavy.

Simona23. září 2025

Šampon jsem koupila na doporučení mé kožní lékařky . Krásně voní oproti jiným šampónům na lupénku , necuchá a nevysušuje vlasy , zklidňuje podráždění a svědění hlavy . Za mě a dceru super

Vyšší cena , ale stojí to zato !!

Velmi účinný šampon

sonya.m19. března 2025

Koupila jsem i na doporučení kožní lékařky, mám lupénku v hlavě. Šampón je velmi příjemný, uvidím, zda bude i účinný.

Trochu dražší, klidně by na něj mohla aspoň část přispívat zdrav.pojišťovna.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

doporučuji, již během několika použití pomohl od svědění a lupénky na hlavě (nutno umýt 2x a min. 2 min. nechat působit)

vyšší cena, která ale odpovídá kvalitě

Registrovaný uživatel18. listopadu 2023

Výborne zaberá na dcérine problémy s vlasovou pokožkou Má pomerne dobrý pomer cena- objem oproti iným prípravkom na tento problém

Registrovaný uživatel3. února 2023

Kůže mi přišla po šamponu sušší. Na dlouhé vlasy je to naprosto nevhodný šampon, vlasy mají po umytí velkou tendenci se cuchat. Šampon nevoní příjemně, ale má zvláštní bylinnou vůni.

Nebylo to řešení pro moje problémy s pokožkou hlavy (atopie) a rozhodně ne pro mojí délku vlasů. Na lupénku v krátkých vlasech, ale určitě může fungovat dobře.

Registrovaný uživatel1. února 2023

Používám delší dobu a funguje skvěle. Redukuje vznik ložisek, tlumí svědění. Někomu může vadit jeho typicka vůně, ale mě se líbí.