Lék pro psa a kočku Recenze Vétoquinol Zylkéne 75 mg 100 cps.

Recenze Vétoquinol Zylkéne 75 mg 100 cps.

Přírodní nutriční doplněk Zylkéne zkvalitňuje život domácích mazlíčků. Zylkéne působí na psy a kočky na bázi mateřského mléka. Jeho uklidňující účinky napomáhají zvířeti lépe zvládat stresové situace. Přípravek obsahuje alfa-kasozepin.

petra.kydlickova21. června 2025

Kočičce pomáhá zvládat stres.

Pajik3. ledna 2025

Přírodní produkt.

Při Silvestru zklidnění psa.

dagmar.bremkova13. prosince 2023

dobrý,kupovala jsem poprvé

Registrovaný uživatel15. září 2023

Zklidňuje

Zatím jsme žádné nepostřehli

Registrovaný uživatel16. března 2022

objednala jsem po konzultaci s veterinářkou pro moji těžce nemocnou fenku s noční nespavostí , již za 14 dní přestala během noci pochodovat bytem a budit mě různými kvíkavými zvuky a bušením packami do mého lůžka. Místo mého vstávání k fence 10 - 15 x za noc , fenka začala konečně klidně spát a a vstává maximálně 1-2x za noc. Přípravek je na přírodní bázi, nezatěžující organismus fenky, nemá žádné vedlejší účinky. Podávám ho denně 2 kapsle na noc.

nevím o ničem, fence chutná

Super produkt, vřele doporučuji všem depresivním pejskům s noční nespavostí. V konečné fázi účinnost přípravku ocení hlavně majitelé.

Registrovaný uživatel24. října 2020

Opravdu zklidňující lék bez negativních účinků, používáme dlouhodobě

o žádných nevíme

na neklid naší fenky (třes) výborně zabírá