Velmi rychle osrstěné jizvy

Velmi rychle osrstěné jizvy
Psům chutná, mají nádhernou, zdravou srst i kůži. Účinnost úžasná... Naši psi měli vždy pěknou, lesklou srst. A přesto je zlepšení znát. Určitě všem doporučuji i jako občasnou extra výživu i jako doplněk případné "léčby".
Doporučuji všem kdo má zvířata se srstí ;-)
u mého hříběte velice rychle a efektivně zabral na kožní potíže - zlepšení kvality pokožky, a tím snížení brbání a odřenin
Dobré balení, dobře se dávkuje z plastové lahvičky.
Fena měla potíže s kůží, lysá místa na ocase, okolí oka. V kombinaci s dalšími opatřeními, váš olej byl jednoznačně přínosem. Lysá místa zarostla a srst lepší kvalita.
Pejsek je spokojený
Používám dlouhodobě, výsledky jsou vidět na kůži i srsti. Moc chutná
Na doporučení veterináře a účinky jsou viditelné již po dvou týdnech
Používám poprvé, nemohu zatím hodnotit.
Pomohl naší fene NO vypořádat se se závažným autoimunitní onemocněním.
Úžasný výrobek, který má výsledky
máme na doporučení veterináře, zatím používáme krátce
opravdu pomáhá
Kocour silně pelichal; během týdnů po nasazení zvěrolékařem doporučeného Dermanormu mu začal znovu narůstat. Od té doby dostává nízkou udržovací dávku do jídla a má stále hustý kožíšek.
Vynikající produkt, krásná srst a dávám už několik let
Pejsek mel problemy se srsti po pouzivani kortikoidu a antibiotik.
Olej pouzivame 2 mesice a srst se nam pomalu vraci do normalu.
Pri velkych problemech se zazivanim muzu tento olej jenom doporucit.
Za nas SUPER!!!
Srst je po oleji krásně lesklá a hustá.
Velmi nám pomohl na problémy se srstí u psa.
Jen 0,5l balení. Brala bych, jako chovatel psů, větší balení
Olej mi doporučila kamarádka, chovatelka psů. Olej určitě objednám po dalším vrhu, pro zlepšení srsti feny po štěňatech
Částečně pomohl s lupy a suchou kůží, kocour se méně škrábe
- pejskovi chutná
- doporučeno veterinářem pro zlepšení kvality srsti
- chytrá odměrka na dávkování
Chutný a mám pocit, že moje fenka má mnohem lepší stav kůže - méně lupů a o to méně se drbe.
Vysoká cena na to, za jak rychle se spotřebuje.
Chutná
Dobré dávkování
Pomáhá
Možná vyšší cena.oproti jinym olejum, ale stojí za to
Kupuji vždy kdyz se fenka rozhodne vylinat až na naháče a v extremu si u toho rozdrbaz podkrkem kůži az do krve :( Vždy zabere a potom má srst jak vypranou v Perwolu :)