Pro veteránku plemene foxteriér hladkosrstý (14 let, 9 kg) velmi vhodné kompletní krmivo.
Od stejného výrobce jsem tentokrát vzal trochu jiný typ granulí, ale přechod na ně v pohodě.

Krmím již šestým rokem. Pes prospívá.
Krmím tím už pět let, pes prospívá.
Cena, když uvážím, že hlavními surovinami jsou rýže a vejce.
Mám fenku francouzského buldočka, která se celoživotně potýká s alergií projevující se svědivostí kůže. Dříve se škrábala do krve a měla až ošklivé mokvající puchýře. Po krevních testech vyšlo najevo, že veškeré maso, mléčné výrobky a některé další věci, jsou pro moji fenku zapovězeny. Krmím tímto krmivem více než pět let a s jeho pomocí se negativní projevy alergie daří zvládat. Plus bere každý den 1 lék, ale to by samo o sobě nestačilo. Fena je vitální a jejích skoro deset let jí málokdo tipuje. Takže za mě těmto granulím palec nahoru.
Pes nemá průjem, sedí mu
Malé balení, 12kg je jak nic
Super, ale kdyby se dělal v 20kg provedení, bylo by to top