nedrzi,samo pada

Madlo Verk odnímatelné přísavné bílé má mezi zákazníky smíšené zkušenosti. Většina oceňuje jeho funkčnost a pevné držení, ale někteří zmiňují, že se objevují nekvalitní kusy, které nedrží nebo odpadávají. Pro ty, kdo hledají levné a snadno přemístitelné madlo, může být vhodnou volbou, ale je třeba počítat s možnými výkyvy v kvalitě.
nedrzi,samo pada
jednoduché a funguje
Splňuje očekávané.
Provedení skvělé
po cca 12 hod umístění
na koupelnovém obkladu odpadlo . Bude třeba přilepit.
Odpadne když to člověk neočekává
Robustní, ergonomické a pevně drží na obkladu.
Dobrý poměr cena-výkon a bez vrtání.
vše včas
Zatím drží dobře
Jelikož jsem ve věku že mám problém s pohybem to vaše madlo hodnotím na 1000% opravdu chytrý člověk který to vynalezl děkuji vám za to mám dva WC a vzala jsem si dvě do obou WC děkuji vám jsmejova
Naprosto mi vyhovuje
Moc to nedrží.
Nemusí se vrtat což je super, zatím drží dobře
Produkt jsem již znala a dokupovala jsem další .Snadná manipulace a hodně pomůže nemocným v koupelně .
Bezkonkureční skvěle drží
Jsem ráda , že jsem dobře koupila
Reklamuji
Drží dobře..
Nakoupím klidně znovu...
funkční
praktický do koupelny,velice rychlá manipulace/díky přísavkám/používán je každý den
doporučuji jak do koupelny tak i na wc,velice dobrá pomůcka pro všechny,kteří mají potíže se zdravím
Skvele drzi ve sprchovem koutu
Dobře drží přisáté.