Nejde na nej nic ulozit...
Vracim zpet.

Externí pevný disk je hodnocen jako spolehlivý a funkční produkt s dostatečnou kapacitou a rychlým přenosem dat. Uživatelé oceňují jeho kompaktní rozměry a design. Někteří však upozorňují na krátký připojovací kabel a ojedinělé problémy s rychlostí zápisu nebo kompatibilitou souborů. Celkově je vhodný pro běžné ukládání a přenos dat.
Nejde na nej nic ulozit...
Vracim zpet.
S tímto výrobkem jsem zcela spokojen.
relativně velký úložný disk
zastaralí používá FAT32. Už jsem jednou musel obnovovat data.
zatím funguje.
spolehlivý, rychlý a plně vyhovující exter. disk
výrobek odpovídá popisované kvalitě i ceně
Bylo potřeba přeformátovat na NTFC
dobrý poměr cena x kapacita
Jsem s ním velmi spokojen.
oblíbená značka
nefunguje
Spolehlivý
Funguje hned po připojení - prostě spokojenost se vším
Funguje skvěle.
Krátký kabel
Zatím spokojenost.
nyní zas tak rychlý aby byl tak drahý
nemohl jsem nahrávat soubory přes 4g
Zatím chodí bez závad . Malé rozměry .
vše funguje
první dojmy a zálohování
dobrý kup
Pracuje jak má
- rychlost přenosu a kapacita dostačující
- rychlé připojení
- na nahrávání z TV super
Mám ho pouze na nahrávání z TV, funguje dobře.
Velmi kratinký kabel 15 cm, což mi je k ničemu. Mám velkou TV LG a USB je uprostřed TV. Mít zavěšený disk na kabelu uprostřed TV, není opravdu dobrý. Na e-shopu je na obrázku u disku dostatečně dlouhý kabel, ale při převzetí na prodejně jsem zjistila, že je kratinký. Koupila jsem nový kabel, ale Planeo mělo jen 1,5 m dlouhý. Potřebovala bych tak 50 cm, ale ten nemají. Je to ztrátové, ale nahrávání z TV v pohodě.
Nepřesné informace na e-shopu, na fotce dostatečně dlouhý kabel, při převzetí na prodejně 15 cm! Informace o délce kabelu nejsou vůbec, info jsem čerpala z fotek u disku.