Šampon Recenze Urtekram Rhassoul šampon 250 ml

Recenze Urtekram Rhassoul šampon 250 ml

Šampon Rhassoul obsahuje výtažky z máty zahradní, které způsobují lepší prokrvení vlasové pokožky i lepší výživu vlasových cibulek. Při pravidelném používání může dojít ke snížení vypadávání vlasů, zmírnění lámavosti a omezení jejich třepení, snížení tvorby lupů a k růstu nových vlasů. Rasul – Africké bahno je velmi výživné díky iontům vápníku, železa, křemíku a hořčíku, které obsahuje.…

kramlova.sarka26. března 2024

Super šampon! Vlasy mi přestávají padat a to ho používám teprve asi 3. týden. Vlasy jsou po něm svěží, lehčí, hlava není vysušená. Má takovou zvláštní mentolovou vůni při nanášení, ale po vyfoukání není cítit. Hezky pění.

Že jsem ho neobjevila dřív.

zuzanalanska4. března 2024

Parádní šampon, pěkně pění, nesvědí po něm hlava a tolik se nemastí vlasy. Jsem spokojená. A to už jsem vyzkoušela i daleko dražší biošampony.

imposium15. prosince 2023

hrozně suché vlasy a vůně tak nepřijemná a to jsem si myslel že to bude ferrari mezi těmi co jsem objednal.

suché vlasy hrozně nepřijemné na dotyk.

Registrovaný uživatel30. července 2023

Krásně voní, dobře se nanáší i smývá, vlasy jsou po něm načechranější, volnější

Registrovaný uživatel16. února 2023

Krásná vůně, efekt.. Uvidím, až po delším používání

Registrovaný uživatel22. prosince 2022

Dobře myje a opravdu zvětšuje objem. Vlasy se po něm tak rychle nemastí a jsou pevnější.

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Mátová vůně Přirodní Dobře umývá Dobře pění Dodá objem

Registrovaný uživatel26. října 2022

Zvětšuje skutečně objem vlasů Vlasy jsou po umytí nadýchané Pěkně voní a každé mytí je příjemný zážitek Šamponu stačí málo i na polodlouhé vlasy

Doporučuji, skvělý poměr cena/výkon

Registrovaný uživatel25. října 2022

Maximální spokojenost. Vlasy jsou po něm příjemné a skvělý pocit z očištěného vlasu. za mě super.

Registrovaný uživatel20. října 2022

Přírodní složení, netradiční ingredience – jíl. Perfektní na objem.

Je to trochu na hraně s vysušováním. Proto jsem při používání upustila od fixačního stylingu. Vlasy se vlnily i bez něj.

Super produkt, budu ho na střídačku používat v kombu s vyživujícím šamponem.

Registrovaný uživatel16. října 2022

přírodní bez chemie,příjemný

Registrovaný uživatel22. září 2022

Vlasy jsou lehce rozčesatelné nemusím používat balzám či masku a opravdu mají objem příjemná vůně prostě spokojenost

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Skvělý, vlasy nezatěžuje, dodá objem

Registrovaný uživatel21. července 2022

Je výborný,příjemný pocit po umytí. Nevysušuje pokožku, ale kupy odstraní.

Nevím,je li to zápor,ale trochu obarvil mé šedivé vlasy s melírem lehce do béžova.

Samá pozitiva.

Registrovaný uživatel17. července 2022

vlasy jako z reklamy

Registrovaný uživatel18. června 2022

Šampon mi extrémně vysušil vlasy, jsou zacuchané a slepené. Nejdou rozčesat ani po aplikaci kondicionéru. Vlasy mám jemné a chtěla jsem alespoň trochu nadzvednout, bohužel to se nepodařilo.

Katastrofa

Registrovaný uživatel11. června 2022

Vyhovuje mi na jemné, rychle se mastící vlasy, nedráždí mi pokožku hlavy. Vlasy se mi s ním mastí stejnoměrně, což mě mile potěšilo. Není třeba dvojitého mytí.

Nelze kombinovat se suchým šamponem, suchý šampon už pak není účinný jako dřív.

Šampón mi vyhovuje, jsem s nim spokojená.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Kupuji opakovaně na mastnější splihlé vlasy. Moc příjemný šampon.

Registrovaný uživatel28. března 2022

Naprostá bomba, ten šampon je zázrak, udělá vám fakt opravdu skvělý objem, vlasy jsou hustější, výživené, pevné, vůně, taky super...prostě Best Šampon!!

Naprostý luxus

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

je hodně hustý, stačí maličko rozetřít do rukou a pak umýt vlasy, nechat chvíli působit jsem spokojená a nadšená s výsledkem

je v plastovém obalu, ale dá se recyklovat

pro mě je to prima produkt bez umělotin